Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proljetni sajam
  • 23.04.2014. 14:00

Proljetni sajam 2014. u Velikoj Gorici

Poljoprivredni strojevi i alati, prehrambeni proizvodi, cvijeće i ukrasno bilje, samo su mali dio onoga što posjetitelji mogu pronaći u sklopu Proljetnog sajma u Velikoj Gorici

  • 265
  • 20
  • 0

Udruženje obrtnika Velike Gorice i Turistička zajednica grada Velike Gorice organiziraju međunarodni Proljetni sajam, koji će se od 16. do 18. svibnja 2014. održati na lokaciji oko Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici.

Na Proljetnom sajmu velikogorički obrtnici, poduzetnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, škole, udruge i ostali suradnici, dvanaestu godinu za redom prezentirat će svoje djelatnosti i proizvode. Osnovni ciljevi sajma su promocija velikogoričkog obrništva i poduzetništva te jačanje njegova doprinosa razvoju cjelokupnog gospodarstva velikogoričkog kraja. Na ovogodišnjem sajmu nastupit će velik broj izlagača, koji će svoje proizvode i djelatnosti predstaviti na sajamskim štandovima.

Proljetni sajam karakterizira bogat program, koji će uključivati:

  • Izložbu radova cvjećara
  • prodajnu izložbu cvijeća, sadnica, aranžmana, pribora za uređenje vrtova, poljoprivrednih strojeva i alata, suvenira i drugih proizvoda tradicionalnog obrtništva i poduzetništva
  • prodajnu izložbu ekološki uzgojenih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda
  • stručna predavanja i poslovne radionice
  • 7. Hair Fashion VG 2014. - revija frizura u Dvorani Gorica

Grad Velika Gorica svim posjetiteljima sajma, kao i turistima koji u predsezoni borave u Lijepoj našoj, i ove godine će osigurati brojne dodatne sadržaje po kojima će pamtiti boravak u gradu. Na trodnevnoj manifestaciji Turistička zajednica grada Velike Gorice će okupiti brojne kulturno-umjetničke udruge. Dosadašnji sajmovi bili su odlično posjećeni, što potvrđuje da su vrijeme, mjesto i sadržaji manifestacije dobro postavljeni te da ovaj gospodarsko-turističko-zabavni projekt u Gradu Velika Gorica uistinu vrijedi posjetiti.


Tagovi

Proljetni sajam Velika Gorica Cvijeće Sadnice Poljomehanizacija Poljoprivredni proizvodi Hair Fashion VG


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.