Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki sajam
  • 25.02.2017. 13:30

Proljeće počinje na Osječkom proljetnom sajmu!

Već tradicionalno, na sajamskom prostoru Pampas od 03.-05. ožujka 2017. održat će se 24. Osječki proljetni sajam - sajam poljoprivrede i prehrane, u čijem se sastavu četvrtu godinu za redom održava i 18. Obrtnički sajam.

Foto: Agroklub
  • 2.743
  • 135
  • 0

Prva ovogodišnja sajamska priredba u Osijeku održat će se od 03.-05. 03.2017. na sajamskom prostoru Pampas, u organizaciji Osječkog sajma d.o.o., pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

Zbog značaja u regiji centru poljoprivredne proizvodnje, 24. Osječki proljetni sajam - sajam poljoprivrede i prehrane, u čijem se sastavu četvrtu godinu za redom održava i 18. Obrtnički sajam, svjedoči o mjestu koje zauzima u sajamskoj industriji Republike Hrvatske.

Izlaganje tradicijskih i autohtonih proizvoda

Izložba mehanizacije na sajmu 2016.

Osječki proljetni sajam - sajam poljoprivrede i prehrane održava se svake godine u ranom proljetnom terminu, na početku novog sjetvenog ciklusa. Cilj je promicanje poljoprivredne proizvodnje, proizvoda, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja, te podrška ukupnom gospodarstvu ove regije.

Sajam je to koji privlači značajan broj izlagača s temom poljoprivrede (sjemenska roba, gnojiva, poljoprivredni strojevi, oprema i uređaji, proizvođači hrane, konzalting tvrtke i tvrtke za ispitivanje i unapređenje kakvoće hrane), oprema i uređaji u domaćinstvu i graditeljstvu, tradicijski i autohtoni proizvodi obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrtnički proizvodi, motorna vozila, prezentacija gospodarskih potencijala općina Osječko-baranjske županije koje sudjeluju na već tradicionalnim priredbama (Antunovac, Semeljci).

Brojni izlagači iz drugih županija i država

Na sajmu će sudjelovati i obrtnici iz Međimurske županije, Vukovarsko-srijemske županije i Brodsko-posavske županije. O međunarodnom značaju sajma svjedoči interes i učešće izlagača iz susjednih zemalja (Slovenija, Srbija).

Cilj sajma je promicanje poljoprivredne proizvodnje, proizvoda, usluga i tehnologija u proizvodnji i preradi hrane, jačanje ruralnog razvoja, te podrška ukupnom gospodarstvu ove regije.

Zahvaljujući osamnaestogodišnjoj suradnji Osječkog sajma i Hrvatske obrtničke komore, predstavljen je velik broj hrvatskih obrtnika organiziranih u županijske obrtničke komore. Tematsko određenje sajamske priredbe, uvjeti izlaganja i prodaje, velik broj posjetitelja, tradicija održavanja, mjesto održavanja u središtu poljoprivredne proizvodnje regije, profesionalnost u izvedbi i oblikovanju priredbe, komparativne su prednosti 24. Osječkog proljetnog sajma.

Foto: Agroklub


Tagovi

Osječki proljetni sajam Obrtnički sajam Osijek Poljoprivreda


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]