Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredna konferencija
  • 17.03.2016. 13:30

Proizvođačke organizacije - izazovi u EU i Hrvatskoj

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj poziva zainteresirane na konferenciju Proizvođačke organizacije - izazovi u EU i Hrvatskoj 18. ožujka 2016. u Osijeku!

  • 421
  • 40
  • 0

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj poziva zainteresirane na konferenciju Proizvođačke organizacije - izazovi u EU i Hrvatskoj!

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj i Informacijski centar Europe Direct Osijek, koji djeluje u sklopu Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje, organiziraju konferenciju Proizvođačke organizacije - izazovi u EU i Hrvatskoj, 18. ožujka 2016. u Osijeku (Velika vijećnica Osječko- baranjske županije, Županijska 4, Osijek), s početkom u 11 sati.

Velika uloga u trženju agroproizvoda

Proizvođačke organizacije imaju veliku ulogu u trženju poljoprivrednih proizvoda. Osim podrške u distribuciji i marketingu proizvoda, proizvođačke organizacije promiču veću kvalitetu proizvoda i potiču svoje članove na usvajanje dobre prakse u području zaštite okoliša. Od reforme Zajedničke poljoprivredne politike Europske unije, osim proizvođačkih organizacija u sektorima voća i povrća te mlijeka, potiče se i osnivanje proizvođačkih organizacija u ostalim sektorima poljoprivredne proizvodnje.

Cilj konferencije je predstaviti ulogu proizvođačkih organizacija na razni EU i Hrvatske, kao i podršku koju mogu očekivati na ovim razinama. U drugom dijelu konferencije planirana je panel rasprava tijekom koje će se raspravljati o proizvođačkim organizacijama u Republici Hrvatskoj i njihovoj povezanosti s konkurentnošću hrvatske poljoprivrede.

U nadi da ćete nam se pridružiti, ostajemo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Molimo Vas za potvrdu sudjelovanja na broj telefona: 031/221 839 ili putem e-maila na: edic-osijek@obz.hr


Tagovi

Potpore Ekološka poljoprivreda Prijelazno razdoblje Održavanje ekoloških površina


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!