Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ambalažni otpad
  • 23.08.2016. 10:30

Prikupljanje ambalažnog otpada u Nadinskom blatu

Prikupljanje i zbrinjavanje ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja u Nadinskom blatu, održava se 31. kolovoza 2016., u vremenu od 8.00 do 10.00 sati.

  • 1.122
  • 55
  • 0

Udruga zastupnika i proizvođača sredstava za zaštitu bilja CROCPA u suradnji s tvrtkom C.I.A.K. doo organizira prikupljanje i zbrinjavanje ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja u Nadinskom blatu, dana 31. kolovoza 2016., u vremenu od 8.00 do 10.00 sati.

Osiguran je povrat ambalaže isključivo ovih tvrtki: AgroChem-Maks, Agroteks, BASF, Bayer CropScience, Belchim Crop Protection, Chromos Agro, Danon, Dow AgroSciences, Florel, Genera, Orchem, Pinus Agro, Stockton, Syngenta Agro.

Obavijest poljoprivrednicima o prikupljanju otpada

Ambalaža ostalih tvrtki neće biti prihvaćena. Posjednici su dužni predati isključivo praznu ambalažu. Prateći list je propisani obrazac kojeg popunjava posjednik ambalažnog otpada SZB, a ovjerava ga ovlašteni sakupljač (CIAK) prilikom preuzimanja.

Mole se svi posjednici ambalažnog otpada SZB da na lokaciju donesu ispunjen Prateći list (obrazac PL-Oo) i deklaraciju o fizikalnim i kemijskim svojstvima otpada (Obrazac DFKSO). Obrasci se mogu kupiti u "Narodnim novinama". Način ispunjavanja obrazaca može se naći na stranicama CROCPE.


Tagovi

SZB Ambalažni otpad


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]