Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 100 Natural
  • 06.03.2015. 18:00

Prijavite se za izlaganje na eko sajmu!

Prijave za sajam produljene su do 15. ožujka! Posjetite brojne eko izlagače i naučite kako živjeti u skladu s prirodom!

  • 254
  • 11
  • 0

Mjesec dana dijeli nas od prvog izdanja međunarodnog eko sajma 100% Natural, koji će se u organizaciji Klik marketinga, održati od 9. do 12. travnja 2015. u Tower Centru Rijeka. Na sajmu 100% Natural predstavit će se izlagači iz Hrvatske, ali i iz regije (Slovenija, BiH, Srbija) koji će riječkoj publici ponuditi prirodne proizvode, eko certificirane proizvode, kozmetiku, prirodne materijale i ukrase, usluge i proizvode povezane uz energetsku učinkovitost i recikliranje.

U zdravom tijelu, zdrav duh!

Tako ćete na sajmu 100% Natural, podijeljenom u tri kategorije: 'Hrana iz prirode', 'Ljepota kroz zdravlje', 'Udobnost življenja', pronaći vrijednih ruku djela - voće i povrće, med, sjemenke, lavandu, proizvode od konoplje, organske čajeve i kave, prerađevine bez šećera i pesticida, zdrava pića sa zelenim certifikatima, destilatore, dehidratore, patentirane setove za cijeđenje orašastih plodova, sokovnike na hladno prešanje, prirodnu kozmetiku. Također, masaže, terapije, vježbe i tretmani, kao i razne sportske aktivnosti, dio su sajma koji promiče zdrav duh i tijelo.

Za sajam vlada veliki interes izlagača pa su prijave za sudjelovanje produžene do 15. ožujka. Prijaviti se možete putem e-maila: info@klik-marketing.hr

Naglasak na prirodnom zdravlju

U programskom dijelu sajma održat će se predavanje o prirodnom zdravlju i tradicionalnoj medicini, prezentacija zvučne terapije i zvučne masaže, radionica yoge lica i hormonalne yoge, predavanje o aromaterapiji u trudnoći i porodu, radionica o prirodnoj kozmetici koju će održati studenti biotehnologije, edukacije o štetnosti azbesta, načinima uklanjanja i zbrinjavanja, predavanje o zaštiti okoliša i selektivnom odvajanje otpada, radionica o platnenim pelenama te eko priča za djecu.

Sajam će okupiti stručnjake iz područja bio proizvodnje i bio energetike te predstaviti inovativna rješenja vezane uz zaštitu okoliša pa ćete tako na 100% Naturalu moći saznati kako živjeti u skladu s prirodom, kako uštediti i učinkovito raspolagati energijom, a istovremeno očuvati prirodu.

Degustacije prirodnih proizvoda

Posjetitelji sajma moći će isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti ponešto novo. Posjet sajmu i panel predavanjima, prezentacijama i radionicama u potpunosti je besplatan.


Tagovi

100 Natural Eko sajam Rijeka Rijeka Tower Centar Klik marketing Zdrav duh Zdravo tijelo Udobnost življenja Prijave za eko sajam Degustacije proizvoda

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]