Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Seoska žena
  • 31.08.2015. 20:45

Prijavite se na Festival seoskih žena u KKŽ

Cilj ovog projekta je povezivanje žena zbog poboljšanja njihova položaja na selu, razmjene iskustava, znanja i vještina te afirmacije.

  • 149
  • 7
  • 0

Županijsko povjerenstvo za ravnopravnost spolova poziva žene da se kandidiraju za sudjelovanje na Festivalu žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije.

Sudjelovati mogu sve žene, bez obzira bave li se vrtlarstvom, vinogradarstvom ili stočarstvom, ali i one koje nemaju obradive zemlje ni stoke, koje su domaćice ili imaju vlastitu tvrtku ili obrt. Važno je da žive na selu.

Njegovanje tradicije

"Želimo uključiti što veći broj žena i pokazati različitost života današnjih žena u ruralnim područjima. Važna je njihova svestranost i kreativnost s posebnim naglaskom na njegovanje tradicije, kulturne baštine, izričaja i običaja Podravine i Prigorja. Važno je da žele sudjelovati na festivalu te iskoristiti priliku za pojedinačnu prezentaciju, a to su ujedno i najvažniji kriteriji", ističe predsjednica povjerenstva Verica Rupčić.

Žene se mogu prijaviti do 6. rujna

Naglasak je na očuvanju obitelji i kulturne baštine te održavanju, stvaranju i promicanja vrijednosti života i rada u ruralnim područjima.

Žene se mogu prijaviti najkasnije do 6. rujna 2015. godine telefonom u Odsjek za poslove Županijske skupštine i župana na telefon 658-252 ili predsjednici povjerenstva Verici Rupčić na broj 091/7394-021, kako bi dobile detaljne upute. Svoj životopis mogu poslati ili poštom na adresu Koprivničko-križevačke županije, A. Nemčića 5, 48000 Koprivnica ili e-mailom na: verica.rupcic@gmail.com.

Završna priredba Festivala žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije, održat će se 10. listopada 2015. godine u prekodravskoj općini Gola.


Tagovi

Festival žena Ruralni krajevi Koprivničko-križevačka županija Različitost života Verica Rupčić Ravnopravnost spolova Gola


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]