Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AIESEC
  • 26.11.2014. 09:15

Prijavite se na Agrobiznis Forum 2014.

U Privrednoj komori Srbije, u organizaciji AIESEC-a 08. i 09. prosinca 2014. godine održat će se Agrobiznis Forum.

  • 799
  • 37
  • 0

Ako vjerujete da je u poljoprivredi budućnost, Agrobiznis Forum u organizaciji studentske organizacije AIESEC, prava je stvar za Vas! Agrobiznis forum se tradicionalno održava već četvrti put, a za cilj ima podizanje razine svijesti o potencijalu poljoprivrede u Srbiji i njenom značaju uopće, kao i ulaganje u neformalno obrazovanje mladih.

Ovo je prije svega, idealna prilika za širenje znanja o ovoj perspektivnoj grani gospodarstva, ostvarivanje novih kontakata sa predstavnicima najprestižnijih kompanija u tom području i dobivanje značajnog poticaja za osnivanje vlastitog biznisa u ovom sektoru. Uz pomoć istaknutih predavača i stručnjaka iz područja poljoprivrede i poduzetništva, sudionici će dobiti neophodne savjete koji će im pomoći u daljnjoj karijeri.

Sve o suvremenim tendencijama u poljoprivredi

Već prvog dana studentima će kroz predavanja i radionice, eminentni stručnjaci iz poljoprivrednog sektora Srbije predstaviti aktualnosti, mogućnosti i suvremene tendencije u poljoprivrednom sektoru. Drugog dana će se održati sajam kompanija sa čijim će predstavnicima posjetitelji moći stupiti u kontakt te doznati sve o najnovijim načinima modernog poslovanja.

Na ovogodišnjem Agrobiznis Forumu održat će se i brojni paneli, a samo neki od njih su:

  • šanse Srbije na svjetskom tržištu i plasiranje proizvoda
  • utjecaj interneta na razvoj poljoprivrede
  • dobre i loše strane genetski modificirane hrane
  • sigurnost hrane i utjecaj kemijskih preparata na hranu

Ukoliko i Vi želite biti dio Agrobiznis Foruma popunite prijavu, a organizatori će Vas dodatno kontaktirati kako biste potvrdili sudjelovanje na ovom velikom događaju koji će se održati 08. i 09. prosinca 2014. godine u Privrednoj komori Srbije, Terazije 23.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utječe na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za osobni i profesionalni razvoj.


Tagovi

Agrobiznis Forum Srbija AIESEC Privredna komora Srbije Sajam kompanija Plasiranje proizvoda Sigurnost hrane Genetski modificirana hrana Potencijal poljoprivrede

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kineski uvoz žitarica i uljarica ostat će na rekordnoj razini

Unatoč nedavnom nizu otkazivanja prethodno ugovorenih količina, kineski uvoz žitarica i uljarica ove će godine ostati visok. Kupnju potiču niže globalne cijene i manjkovi...

Više [+]