Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Voćarski sajam
  • 12.06.2014. 15:25

Prijave za voćarski sajam u Donjem Kraljevcu!

U tijeku su prijave za 9. međunarodni voćarski sajam koji će se od 29. do 31. kolovoza održati u Donjem Kraljevcu

Foto: free-picture.net
  • 269
  • 18
  • 0

U organizaciji Županijske komore Čakovec i partnera u Sportskoj dvorani u Donjem Kraljevcu, od 29. do 31. kolovoza će se održati 9. međunarodni voćarski sajam. Riječ je o sajmu koji okuplja proizvođače voća i logistike za voćarstvo, trgovce i druge poslovne subjekte iz Hrvatske i regije, uz prateće edukativne i turističko-gastronomske sadržaje.

Sastavni su dio sajamskih događanja i stručna predavanja o voćarstvu, s osvrtom na položaj hrvatskog voćarstva i ostalih grana poljoprivrede u okviru Europske unije, posebice u pogledu cijene voća i jake konkurencije. Tematska predavanja održat će stručnjaci s Agronomskog fakulteta iz Zagreba, Agronomskog fakulteta iz Novog Sada, Poljoprivrednog instituta Osijek te Savjetodavne službe.

Kako je taj sajam mjesto okupljanja velikog broja voćara iz Hrvatske i okolnih zemalja, organizatori vjeruju da je razmjenom iskustava i stvaranjem novih kontakata moguće pronaći vrlo kvalitetna rješenja za ovu, pa i iduće voćarske sezone. Sajam će biti popraćen i drugim događanjima, kao što su degustacije vina međimurskog vinogorja i gastronomska ponuda autohtonih jela i proizvoda.

Zainteresirani se mogu prijaviti Dijani Krnjak, direktorici ŽK Čakovec putem tel. 040/311-160 ili e-maila: hgk.ck@hgk.hr. U prilogu članka, u PDF obliku, možete pronaći prijavnicu i sajamski pravilnik.

Foto: free-picture.net


Dokumenti


Tagovi

Voćarski sajam Donji Kraljevac Degustacija vina Autohtona jela HGK Dijana Krnjak Voće


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/