Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poduzetništva, obrtništva poljoprivrede i turizma
  • 31.07.2014. 11:20

Prijave za 8. Miholjački sajam

Na sajmu će biti dodijeljene i nagrade za najautentičniji proizvod i najbolje uređeni štand!

  • 199
  • 14
  • 0

U organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra - Lokalne razvojne agencije, suorganizaciji Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca, Udruženja obrtnika Donji Miholjac te tvrtke Doroslov, a pod pokroviteljstvom Grada Donjeg Miholjca, 13. rujna 2014. godine, na prostoru Gradske tržnice, Naselje Tržnica 2, održat će se 8. Miholjački sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a svake godine okuplja brojne proizvođače i pružatelje usluga, od OPG-a, obrtnika, malih, srednjih i velikih poduzetnika, udruga, banaka, osiguravajućih društava i drugih na jednom mjestu. Ovo je prilika svima da razmijene poslovna iskustva s drugim izlagačima te ostvare nove poslovne kontakte, ali i predstave i prodaju svoje proizvode i usluge.

Miholjački sajam svake godine privlači sve veći broj izlagača. Posebno veseli što raste broj izlagača autohtonih i etno proizvoda, a sve je veće zanimanje i za sudjelovanje obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Orijentacija sajma usmjerena je na podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i na podizanje kvalitete s naglaskom na izvornost proizvoda pa će biti dodijeljene i nagrade za najautentičniji proizvod i najbolje uređen štand.

Svi zainteresirani izlagači, radi pravovremenih prijava, mole se da o svojoj namjeri sudjelovanja na 8. Miholjačkom sajmu organizatora obavijeste najkasnije do 31. kolovoza 2014. godine. U prilogu članka možete preuzeti Obrazac prijave koji je potrebno poslati putem e-maila: mpc.miholjac@gmail.com, faksa: 031/630-943 ili ga donijeti osobno u Miholjački poduzetnički centar. Sve dodatne informacije o održavanju sajma zainteresirani mogu dobiti putem telefona: 031/630-944.


Dokumenti


Tagovi

Miholjački sajam Poduzetnički centar Poslovni kontakti Prodaja Podizanje kvalitete Izvornost proizvoda Etno proizvodi OPG Sajam Poljoprivreda Turizam Obrtništvo

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]