Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam buče
  • 23.09.2016. 12:00

Preko 200 uzgajivača bundeve na 12. Bučijadi

12. Bučijada u Ivanić-Gradu održava se od 14. do 16. listopada 2016.

  • 1.424
  • 69
  • 0

Pravo vrijeme za posjet Ivanić-Gradu je treći vikend u listopadu, od 14. do 16.10. kada se održava najveselija i najposjećenija jesenska turističko-gospodarska i gastronomska manifestacija 12. Bučijada.

Sajam buča, bučinog ulja, proizvoda od buča i ostalih eko-etno proizvoda na kojem izlaže preko 200 izlagača okosnica je manifestacije, a održava se u samom centru grada na više lokacija.

Novosti ovogodišnje Bučijade je Park skulptura i instalacija od buča te Cooking show na gastro pozornici i pivo od buče "Bučko".

Dani bučinog ulja i sajam

U sklopu Bučijade organiziraju se Dani bučinog ulja s edukativnim sadržajima i kušanjem bučinog ulja proizvođača iz cijele Hrvatske.

Za posjetitelje, od najmlađih do najstarijih, organizirani su zabavni sadržaji: vožnja buča i tradicijskom kočijom, igraonice i radionice za najmlađe, kazališne predstave, izložbe, koncerti, promocije etno program s prikazom narodnih običaja te bogata gastro ponuda jela od buča u restoranima i gastro šatoru. Tom prilikom iz Zagreba vozi turističko-izletnički vlak "Bučko express".

Instalacije od buča

Iz bogatog programa koji je u prilogu izdvaja se otvorenje Parka skulptura i instalacija od buča predviđeno za petak, 14. listopada u 18,00 u Parku hrvatskih branitelja, a poslije je koncert benda Vatre. U subotu u 11,00 sati je svečano otvorenje 12. Bučijade, a večernjim satima koncert Miroslava Škore. Cooking show na gastro pozornici traje oba dana manifestacije.

Kuma ovogodišnje Bučijade glumica Jelena Miholjević primit će lentu u nedjelju u 11,00 sati na glavnoj pozornici. Počasni gost u nedjelju na promociji Haiku zbirke Bučijada 2014.-2016. je treći tajnik Veleposlanstva Japana zadužen za kulturu, Ryohei Nakajimae. U prilogu ispod teksta možete pronaći i prijavnice.


Dokumenti


Tagovi

Bučijada Ivanić Grad


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]