Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki sajam d.o.o.
  • 01.10.2014. 15:00

Predstavljen program 17. Osječkog jesenskog sajma

17. Osječki jesenski sajam okupit će 190 izlagača iz Hrvatske, Srbije, BiH, Slovenije i Mađarske

  • 229
  • 10
  • 0

Danas je na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku, u organizaciji Osječkog sajma d.o.o. održana konferencija za medije na kojoj je najavljeno održavanje 17. Osječkog jesenskog sajma od 03. do 05. listopada 2014. godine.

Konferenciju je otvorila direktorica Osječkog sajma, Darija Vuković istaknuvši kako će se 17. Osječki jesenski sajam održati pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, dr. Ive Josipovića, Ministarstva gospodarstva, Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, HGK Županijske komore Osijek te Povjerenstva za ravnopravnost spolova Osječko-baranjske županije.

Predsjednik Josipović svečano će otvoriti Sajam 03. listopada u 11:00 sati. Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a izlagači će pokrivati područja poljoprivrede, prehrane, stanovanja, vode, tla i energije, kože i obuće, zdravlja i kozmetike, a bit će zastupljena i osiguravajuća društva te banke. Kroz tri sajamska dana održat će se i brojne radionice, predavanja i stručni skupovi. Na oko 5.000 m² zatvorenog i otvorenog izložbenog prostora izagat će 190 izlagača iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije te Mađarske.

Predsjednik Županijske komore Osijek, Zoran Kovačević, istaknuo je kako je Komora na 200 m² sajamskog prostora potpomogla nastup osječko-baranjskih tvrtki, među kojima ima i OPG-ova. Dane meda u Hrvatskoj 2014. najavio je predsjednik Županijskog Saveza pčelara Osječko-baranjske županije, Zvonimir Pajnić istaknuvši da će Dane meda, 03. listopada u 10:00 sati na Trgu A. Starčevića u Osijeku, svečano otvoriti predsjednik RH, dr. Ivo Josipović. U sklopu Dana meda, dodijelit će se i priznanja najbolje plasiranima u 19. Ocjenjivanju meda, 13. Ocjenjivanju pakovina meda, pića na bazi meda, proizvoda za poboljšanje zdravlja na bazi meda i suvenira te 10. Ocjenjivanja kvalitete pića od meda i na bazi meda. U sklopu Sajma svoje će aktivnosti predstaviti i Policijska Uprava, Odjel prevencije u prometu, u suradnji sa Crvenim križem i Hrvatskim autoklubom, koji će izvesti i nekoliko pokaznih vježbi.

Stručni skup o ženskom poduzetništvu pod nazivom: Novi pristup poduzetništvu žena u ruralnim područjima, koji će biti podijeljen na sedam tema, najavila je predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova OBŽ, Silvija Dološić posebno najavivši i održavanje okruglog stola na temu Novi modeli poduzetničkog osnaživanja žena.


Tagovi

Osječki jesenski sajam Pampas Darija Vuković Ivo Josipović Radionice Stručni skupovi Zoran Kovačević Dani meda Zvonimir Pajnić OPG Silvija Dološić Crveni križ Hrvatski autoklub Područje poljoprivrede


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]