Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo
  • 12.02.2016. 15:30

Predsjednica pokrovitelj sajma Viroexpo

Pokroviteljstvo nad sajmom prihvatila je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović koja je i otvorila prošlogodišnji jubilarni 20. Viroexpo.

  • 227
  • 29
  • 0

U Virovitici će se od 26. do 28. veljače održati 21. sajamska manifestacija Viroexpo 2016. koji će okupiti više od 700 izlagača iz 25 stranih zemalja. Pokroviteljstvo nad sajmom prihvatila je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović koja je i otvorila prošlogodišnji jubilarni 20. Viroexpo.

Sajam kao poticaj za razvoj gospodarstva

"Uvjerena sam kako će i ovogodišnja manifestacija biti uspješno organizirana i dobro posjećena te da će tradicionalno bogati program i ponuda sajma biti poticajni za razvoj gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Virovitičko-podravske županije", stoji u dopisu Predsjednice RH.

Podsjetimo se, Zemlja partner 21. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Kosovo. Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK - Županijska komora Virovitica, HOK - Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije i tvrtka Contorte.


Tagovi

Viroexpo Međunarodni sajam gospodarstva Obrtništva i poljoprivrede Virovitičko-podravska županija Virovitica Kolinda Grabar-Kitarović

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.