Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pro-eco
  • 03.02.2017. 13:30

Predavanje o Ekološkoj zaštiti lijeske i oraha

Pro-eco vas poziva na predavanje Ekološka zaštita lijeske i oraha koje će se održati u Daruvaru 07. veljače 2017. godine.

  • 2.568
  • 125
  • 0

Tvrtka Pro-eco poziva vas na predavanje s temom Ekološka zaštita lijeske i oraha uz predstavljanje kompletnog asortimana za ekološku poljoprivrednu proizvodnju. Predavanje će se održati 07.02.2017. godine u 10:00 sati, u velikoj vijećnici grada Daruvara, u suradnji sa Savjetodavnom službom i obrtom Em-Agro.

Stručnjaci tvrtke Pro-eco vođeni su idejom i željom za promicanjem ekološkog načina proizvodnje. Kako bi prednosti ovih sredstava približili hrvatskom tržištu, stručni tim cijenjenim potrošačima pruža besplatnu podršku, savjetovanja i edukacije.

Profesionalni preparati za eko uzgoj

Pro-eco svim profesionalnim proizvođačima i hobistima nudi najpotpuniji asortiman profesionalnih preparata za ekološko gospodarenje, načinjenih na organsko-biljnoj bazi, bez otrova i bez karence. U asortimanu se nalaze gnojiva, poboljšivači tla, sredstva za zaštitu i jačanje bilja, čijom pravovremenom primjenom vrlo efikasno sprečavamo razvoj bolesti i suzbijamo štetnike. Proizvodi iz asortimana Pro-eca posjeduju certifikate izdane od ovlaštenih certifikacijskih kuća Europske Unije.

Nositelj predstojećeg predavanja je gospodin Zdenko Freese iz Pro-eca, a ulaz na predavanje za sve posjetitelje je besplatan.

Za sve informacije o predavanju kontaktirajte Zdenka Freesea na: 091/408-5060, zdenko.freese@proeco.hr ili Pro-eco ured na: 042/408-502, proeco@proeco.hr


Povezane biljne vrste

Orah

Orah

Sinonim: Oras | Engleski naziv: Nut | Latinski naziv: Juglans regia L.

Orah (oras) se može saditi u jesen ili u proljeće, no za većinu naših agroklimatskih područja preporuča se jesenska sadnja jer se tako bolje primaju sadnice te je bolji rast u... Više [+]

Lijeska

Lijeska

Sinonim: Lješnjak, lješnik | Engleski naziv: Hazel | Latinski naziv: Corylus avellana L.

Lijeska je sredozemna kultura i izrazito heliofitna biljka. Vrlo je neobična voćka jer za razliku od drugih vrsta koje cvatu u proljeće, ona cvate zimi i to od prosinca do ožujka.... Više [+]

Tagovi

Pro-eco Ekološka zaštita Orah Lijeska Predavanje Daruvar


Partner

Pro-eco d.o.o.

Varaždinska 40c, 42220 Novi Marof, Hrvatska
tel: 042/408-560, e-mail: proeco@proeco.hr web: https://www.proeco.hr