Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • LAG Virovitički prsten
  • 12.10.2015. 08:25

Predavanja o mjerama ruralnog razvoja

Poljoprivrednici s područja Virovitičko-podravske županije imaju brojna pitanja vezana uz mjere i aktualne natječaje ruralnog razvoja. Stoga je tamošnji LAG organizirao predavanje poljoprivrednika i stručnjaka, koje će se održati u mjestu Breziku.

  • 150
  • 10
  • 0

Lokalna akcijska grupa Virovitički prsten poziva sve zainteresirane poljoprivrednike na predavanja na kojima će biti riječi o mogućnostima ulaganja na poljoprivrednim gospodarstvima i održivom razvoju ruralnog područja LAG-a VIP, na kojima će sudjelovati Ljubica Kravarščan, rukovoditeljica podružnice Savjetodavne službe Virovitičko-podravske županije te predstavnici lokalne akcijske grupe.

Aktualni natječaji ruralnog razvoja

Predavanja će se održati u ponedjeljak 12. listopada 2015. godine u Društvenom domu u Breziku u općini Lukač u Virovitičko-podravskoj županiji, s početkom u 19:00 sati. Govorit će se o aktualnim natječajima iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014.-2020. s naglaskom na Mjeru 4 Ulaganja u fizičku imovinu te Mjeru 6 Razvoj poljoprivrednih gospodarstva i poslovanja, kako bi se potencijalni prijavitelji što jednostavnije i učinkovitije pripremili te podnijeli zahtjeve za potporu iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.


Tagovi

LAG Virovitički prsten Ljubica Kravarščan Savjetodavna služba Virovitičko-podravska županija Program ruralnog razvoja Mjera 6 Mjera 4 Općina Lukač Brezik Društveni dom


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.