Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lateran Agro
  • 17.05.2015. 15:00

Povedite obitelj na Dane otvorenih vrata!

23.05. od 10 sati posjetite Lateran Agro u Vinkovcima gdje vas čekaju posebne pogodnosti za mehanizaciju, uređaje za čišćenje, ali i Lateran namještaj!

  • 801
  • 39
  • 0

U subotu, 23.05.2015. u 10 sati, tvrtka Lateran Agro otvara svoja vrata i poziva sve zainteresirane na predstavljanje novog i postojećeg asortimana proizvoda s kojima nastupa na tržištu. Distributer je Landini traktora, a već dugi niz godina zastupa proizvođače poljoprivredne mehanizacije kao što su Vogel&Noot, Welger, Rauch, Dieci, Fliegl, Lely, Faucheux, Mengele, FerroFlex, Maschio, Seko, Sipma, Quivogne, Consum, SIP Šempeter, Creina Kranj, Agromehanika Kranj i INO Brežice, a od domaćih proizvođača tu su OLT Osijek i Gramip Dubrava.

Čekaju vas brojne prezentacije, edukacije, akcijske cijene na agro odjelu, ali i na odjelu Lateran namještaja!

Najnovije u dvorištu Laterana je brand broj 1 u svijetu - Massey Ferguson, čiji su od nedavno distributeri. Ljubitelji Massey Fergusona će tako tijekom Lateran Dana otvorenih vrata imati priliku vidjeti impozantni MF kombajn Beta 7370 te iduće serije MF traktora:

  • MF 3600
  • MF 5600
  • MF 6600
  • MF 7600
  • MF 8700

A osim strojeva, predstaviti će i punu uslugu distribucije rezervnih dijelova i ovlaštenog servisiranja.

Prisutni će također moći pogledati i prezentacijske strojeve tvrtki Agromehanika, SIP, INO, OLT, Fliegl, Vogel & Noot, Lely, Consum TM, a među izloženim će se naći i novi asortiman navigacijskih uređaja tvrtki TopCon i Trimble.

"Pripremili smo čitav niz prezentacija, akcijskih cijena i posebnih pogodnosti i to ne samo u Lateran Agro odjelu nego i u druga dva nasa odjela: Kärcher će predstaviti profi uređaje za čišćenje, kao i Clinex asortiman kemijskih sedstava za čišćenje po akcijskim cijenama, dok je odjel namještaja pripremio je čitav niz akcija i posebnih pogodnosti na svoj već poznati asortiman.", govore iz Laterana i pozivaju da na njihove Dane otvorenih vrata povedete čitavu obitelj!

Ispod teksta pogledajte i službenu pozivnicu. Vidimo se u Lateranu!


Tagovi

Dani otvorenih vrata Lateran Agro Massey Ferguson distributer Kombajn Beta 7370 Agromehanika OLT INO Brežice Prezentacija strojeva Karcher TopCon Navigacijski uređaji za traktore

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]