Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gast - Expo 2015.
  • 26.12.2014. 09:00

Posjetite Sajam okusa u Sloveniji

Sajam okusa jedini je profesionalni sajam ovakve vrste u Sloveniji. Održava se svake godine i unatoč recesiji, diktira trendove u ugostiteljstvu.

  • 153
  • 11
  • 0

Međunarodni sajam okusa - Gast Expo, po 9. će put predstaviti najnovije gastronomske trendove iz područja slastičarstva, sladoledarstva, pekarstva, vinarstva te ugostiteljsko-hoteljerske opreme.

Sajam će se održati od 28. do 31. siječnja 2015. godine u Ljubljani, a posjetitelji će moći uživati u izložbama hrane, vina i ostalih alkoholnih pića, sladoleda, slastičarskih i pekarskih proizvoda, tjestenina i pizza, slow fooda i fast food-a, kave, čaja i drugih bezalkoholnih pića te ugostiteljskih strojeva i opreme.

Svake godine domaće i inozemne tvrtke putem sajma otvaraju nova tržišta i pronalaze nove kupce, a Sajam okusa jedini je profesionalni sajam ovakve vrste u Sloveniji. Održava se svake godine i unatoč recesiji, diktira trendove u ugostiteljstvu. Najčešći su posjetitelji slovenci, ali i profesionalci iz susjednih zemalja poput Austrije, Italije, Mađarske i Hrvatske te ostalih zemalja bivše Jugoslavije. Organizatori i ove godine očekuju više od 25.000 posjetitelja.


Tagovi

Gast Expo Sajam okusa Profesionalni sajam Gastronomski trendovi Vina Pekarski proizvodi Izložba hrane Slow food Ugostiteljski strojevi

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]