Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PSC Ferenčak
  • 08.09.2016. 07:30

Posjetite PSC Ferenčak na sajmu u Gudovcu

Tvrtka PSC Ferenčak je redoviti izlagač na sajmovima u Gudovcu gdje će i ove godine izložiti jedan dio svog asortimana. Možete ih posjetiti na izložbenom prostoru sajma u Gudovcu od 09.-11. rujna.

  • 2.300
  • 112
  • 0

Tvrtka PSC Ferenčak je redoviti izlagač na sajmovima u Gudovcu gdje će biti i ove godine od 09. do 11. rujna.

Biti će izložen jedan dio asortimana rezervnih dijelova za priključne poljoprivredne strojeve, opreme za pašnjake i staje, repromaterijala za silose, mreže za omatanje bala, špage za bale, rezevnih dijelove za traktore i kombajne, te raznih vrsta ulja, maziva i sprejeva za održavanje strojeva.

Aktualno ove jeseni

Ove jeseni imaju želju staviti naglasak na širok asortiman rezervnih dijelova alata i strojeva za obradu zemlje (dijelovi plugova, freza, malčera, podrivača i sl.) renomiranih proizvođača. Također, ističu velik izbor silažnih folija, podfolija, mreža za pokrivanje silosa, folija za omatanje bala, mreža za omatanje bala, vreća za strojno punjenje silosa, te vreća za pokrivanje silosa.

Fokus žele staviti na foliju za ovijanje bala, mrežu za bale i vreće za pokrivanje silosa s oznakom F-line. Radi se o proizvodima njemačke tvrtke RKW Agripress s otisnutim logom PSC Ferenčak.

Vreće za silose

Rezervni dijelovi za proizvode svih brandova

Novost u ponudi tvrtke PSC Ferenčak je prošireni program rezervnih dijelova i opreme za traktore svih proizvodnih marki. U ponudi imaju stakla kabine, dijelove motora, uljne, hidraulične i vodene pumpe, dijelove sustava za upravljanje, lamele, dijelove sustava za kočenje, ležajeve, dijelove sustava hidraulike, kao i elemente električnih instalacija, LED rasvjete i signalizacije.

Hidraulična pumpa

Ističu posebno širok asortiman uljnih pumpi, pumpi hidraulike, te širok izbor različitih vrsta filtera ulja, goriva i zraka. Osim toga, u ponudi imaju različite vrste remena i lanaca za kombajne, te spojne i dodatne elemente transportnih i uvlačnih lanaca, kao i nadzorne sustave za traktore i kombajne, koji uključuju sustav do tri kamere povezane s monitorom za nadzor rada strojeva i lakše upravljanje.

Održavanje i nabava

PSC Ferenčak nudi servis i popravak kardana, servis pumpi, te izradu visokotlačnih hidrauličkih crijeva po mjeri ili prema potrebama kupca. Posebno ističu potrebu redovitog servisiranja pumpi prskalica i njihovo pravilno skladištenje na kraju sezone radova u polju, te redoviti servis i eventualne popravke prije početka sezone prskanja, s ciljem izbjegavanja većih kvarova uslijed nepravilnog održavanja.

Na zahtjev svojih kupaca i u skladu s njihovim potrebama, pružaju uslugu nabave kvalitetnih priključnih i radnih strojeva za poljoprivredu (strojeva za obradu tla, cisterni, sijačica, prskalica itd.).

Njihovu cjelokupnu ponudu možete pogledati u web trgovini na adresi www.psc-ferencak.hr .

Za sve upite im se možete obratiti u njihovim trgovinama u Križevcima, Koprivnici, Bjelovaru, Osijeku i Virovitici. Također, možete im se obratiti i e-mailom na adresu info@psc-ferencak.hr.


Tagovi

Rezervni dijelovi Mehanizacija Oprema Servisiranje Pumpa Slilaža


Partner

PSC Ferenčak d.o.o.

Nikole Tesle 12, 48260 Križevci, Hrvatska
tel: +385 48 681 902, e-mail: info@psc-ferencak.hr web: http://www.psc-ferencak.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]