Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Flora Trade Show
  • 07.08.2015. 18:00

Posjetite međunarodni sajam hortikulture!

Posjetite prvi sajam hortikulture, cvjećarstva i uređenja okoliša, Flora Trade Show, u Riminiju, Italija!

Foto: depositphotos, londondeposit
  • 469
  • 21
  • 0

Očekivanja su velika od prvog izdanja međunarodnog sajma hortikulture, cvjećarstva i uređenja okoliša Flora Trade Show koji se održava na sajamskom prostoru Rimini Fiera od 23. do 25. rujna 2015., usporedno sa sajmom voća i povrća, Macfrut. Iako još nije došlo vrijeme otvorenja, Sajam već sada prima pozitivne komentare tvrtki iz sektora cvjećarstva, o važnosti ovakve manifestacije.

"Naše udruženje čini 10 tvrtki koje posluju u sektoru cvjećarstva i svi smo odlučili biti dio Flora Trade Show-a, iz više razloga. Prije svega, ovakva vrsta događaja je nešto potpuno novo u našem sektoru te je stoga naše sudjelovanje od vitalne važnosti. Osim toga, sama lokacija u centru Riminija je garancija da će na sajmu sudjelovati domaće, ali i strano tržište, s obzirom da je grad lako dostupan sa svih strana. Vrlo je bitno navesti i činjenicu da Rimini Fiera ima velikog iskustva u izlaganju vrtnog namještaja prilikom Sun Expo sajma, što svjedoči o njihovoj kompetentnosti u ovom sektoru", navodi Cosimo Pagano, predsjednik tvrtke Florbusiness.

Još jedan od pozitivnih komentara stiže i iz tvrtke Flormercati:

"Flormercati otvoreno pozdravlja sve inovacije u svijetu uzgoja cvijeća i to je jedan od razloga zašto smo odlučili sudjelovati na ovom sajmu", govori Enrico Delucchi, direktor tvrtke. "Kako se radi o novom sajmu, očekujemo dinamičnu atmosferu punu inovativnih prijedloga i praktičnih poslovnih rješenja, koja su uvelike potrebna sektoru cvjećarstva kako bi zamijenila ona zastarjela. Prema našem mišljenju, najbolji argument ovog sajma je svakako njegova geografska pozicija, čime će zasigurno privući posjetitelje sa svih strana, što nam je, kao izlagačima, vrlo bitno."

Pozdravi ovakvoj vrsti događaja dolaze i sa vrha Orlandi grupacije, gdje kažu kako se nadaju da će na sajmu susresti još tvrtki koje su željne udružiti snage kako bi zajedno stvorili poslovne prilike jer jedino će tako doći do novih rješenja. Smatraju da je bitno uspostaviti događaj koji će jednom godišnje okupiti tržište Italije kako bi se raspravilo o trenutnom stanju struke te iznijele nove ideje. "Ne možemo dopustiti da sajmovi na stranim tržištima predstavljaju Italiju kada Rimini ima sve što je potrebno.", navode iz Orlandi grupacije.

Kako smo već spomenuli, Sajam će se održati na sajamskom prostoru Rimini Fiera, a u halama A7-C7 i A5-C5, svakodnevno od 9:30 do 18:30. Posjetite ovaj novi događaj u Italiji i pogledajte novosti iz svijeta cvjećarstva!

Za više informacija posjetite službenu web stranicu sajma.

Foto: depositphotos, londondeposit


Tagovi

Flora Trade Show Rimini Italija Rimini Fiera Sajam hortikulture Sajam cvjećarstva Sajam uređenja okoliša Uređenje okoliša Orlandi grupacija Enrico Delucchi Flormercati Florbusiness Macfrut

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]