Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival čokolade
  • 24.11.2014. 09:00

Posjetite Festival čokolade u Opatiji

Od 05. do 07. prosinca Opatija će ponovo, zahvaljujući Festivalu čokolade, nakratko opet postati pravo čokoladno carstvo.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 165
  • 7
  • 0

Već tradicionalni Festival čokolade i ove će godine od 05. do 07. prosinca Opatiju pretvoriti u carstvo čokolade. Manifestacija je sastavni dio projketa Zima u Opatiji za čije će se potrebe Ljetna pozornica pretvoriti u pravu zimsku idilu nudeći sadržaje božićnog sajma i klizališta.

U šatoru koji će biti postavljen na maloj Ljetnoj pozornici, vrhunskim će se hrvatskim proizvođačima čokolade pridružiti i kolege iz Slovenije i Italiije koji će posjetiteljima prezentirati svoje čokoladne proizvode uz mogućnost degustacije i prodaje po prigodnim cijenama. Osim toga, atraktivni prigodni chocco program održavat će se u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer i Vili Angiolini, ali i u brojnim opatijskim hotelima, restoranima, wellness centrima, kavanama i kafićima u kojima će posjetitelji po prigodnim cijenama moći kušati čokoladne bombone, namaze, praline, torte i kolače te brojne druge čokoladne slastice.

06. prosinca u 20:30, održat će se koncert "Pure Chocolate" u izvedbi ansambla Purpur, a koncertni će program pratiti osam probranih čokoladnih delicija austrijske marke Zotter. U sklopu manifestacije svake se godine održavaju i brojne radionice izrađivanja čokolade te prigodne kazališne predstave.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Festival čokolade Opatija Zima u Opatiji Proizvođači čokolade Prigodne cijene Umjetnički paviljon Juraj Šporer Vila Angiolina Čokoladni bomboni Praline Pure Chocolate Zotter