Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam inovacija
  • 23.01.2015. 11:00

Popusti za najbrže prijave na Agro Arcu

Prijave za 8. Agro Arcu su počele, a oni koji se prijave do 1. ožujka ostvaruju popust od 30%, dok izlagače prijavljene do 18. travnja očekuje popust od 10%. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 01. svibnja 2015. godine.

  • 350
  • 20
  • 0

Organizatori 8. Agro Arce, međunarodnog sajma inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji, Udruga inovatora Hrvatske i Grad Trilj, pozivaju inovatore, poljoprivrednike i poduzetnike iz područja poljoprivrede i prehrambene industrije iz cijele Hrvatske da se prijave za izlaganje.

Svi zainteresirani prijaviti se mogu do 1. svibnja 2015. godine.

Popusti za najbrže prijave

Za sve koji se prijave do 1. ožujka, organizatori su pripremili popust od čak 30%, dok će oni koji se prijave do 18. travnja ostvariti popust od 10%.

Uštedite i prijavite se odmah putem online obrasca.

Kao što je i najavljeno, Agro Arca će se ove godine održati od 8. do 10. svibnja u Trilju, a osim za promociju agroinovacija i poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda i usluga, ovogodišnji sajam izvrsna je prilika i za upoznavanje i uključivanje u projekt Centar agropoduzetništva vrijedan 16,99 milijuna kuna, za koji je grad Trilj dobio EU sredstva.

Sajam koji promovira agroinovacije

Ovaj jedinstveni međunarodni sajam već osam godina na jednom mjestu okuplja inovatore, akademsku zajednicu, državne i lokalne gospodarske institucije, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrtnike i poduzetnike kako bi promovirao agroinovacije, nove ideje i proizvode domaćih i inozemnih poljoprivrednika te najnovija tehnološka dostignuća i usluge iz područja poljoprivrede i prehrambene industrije.

Podsjetimo, šesta Agro Arca održana u Biogradu na Moru okupila je više od 300 inovatora, poduzetnika i poljoprivrednika iz čak desetak zemalja. Zahvaljujući dobrim iskustvima dosadašnjih izlagača te novom sajamskom ambijentu u srcu Cetinskog kraja ove se godine očekuje još veći broj izlagača i posjetitelja iz Hrvatske i inozemstva.

Dio atmosfere sa prošlogodišnje Agro Arce pogledajte u galeriji fotografija.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Agro Arca Trilj Sajam inovacija u poljoprivredi Poljoprivredna mehanizacija Prehrambena industrija Popusti za izlagače Centar agropoduzetništva Inovatori OPG Tehnološka dostignuća u poljoprivredi Grad Trilj Udruga inovatora Hrvatske