Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • MGK Federi-Spring
  • 08.10.2014. 17:00

Popust na izradu svih vrsta i veličina opruga!

Tvrtka MGK Federi-Spring poziva vas da posjetite njihov izložbeni prostor na nadolazećem Sajmu mladih poduzetnika u Čakovcu i ostvarite popust na izradu svih vrsta i veličina opruga!

Foto: www.depositphotos.com, uatp
  • 1.802
  • 155
  • 0

11. listopada 2014. godine, na Trgu Republike u Čakovcu, održati će se 2. Sajam mladih poduzetnika i to u razdoblju od 8,00 do 16,00 sati. Cilj Sajma mladih poduzetnika je predstavljanje novih, ali i već postojećih poduzetnika široj javnosti, a jedan od njih je i Marko Kovač iz Goričana, vlasnik MGK Federi-Spring tvrtke, koja svojim klijentima nudi izradu svih vrsta i veličina opruga.

Razne vlačne opruge

Punog naziva Metalna Galanterija Kovač Federi - Spring j.d.o.o. je novoosnovana tvrtka koja se bavi proizvodnjom svih vrsta tlačnih, vlačnih, torzionih opruga i raznih oblika od žice. Ako pak trebate specijalne opruge po nacrtu, oni su ti kojima se trebate obratiti i vaše potrebe biti će ispunjene u najkraćem mogućem roku. Izrađuju i manje količine, čak i po jedan komad.

Opruge ili federi, MGK razumije sve jezike proizvodnje!

Opruga je elastični strojni dio koji pod utjecajem vanjskih sila akumulira energiju te je nakon rasterećenja vrati u obliku potencijalne energije, čitavu ili umanjenu. U praksi se opruge upotrebljavaju za različite namjene, a neke od najčešćih primjera upotrebe su:

  • akumulacija energije (opruge za pogon mehanizma u satu i u igračkama),
  • prigušivanje udaraca i vibracija (torzijske opruge u cestovnim vozilima)
  • kao povratni elementi (opruge u ventilima, spojkama, mjernim instrumentima)
  • mjerenje sila (vaga s oprugom)
  • raspodjela sila (oruđa za učvršćivanje)
  • opruge za zatezanje
Razne tlačne opruge

MGK Federi-Spring tako u svojoj ponudi ima izradu svih vrsta i veličina opruga, od tlačnih, vlačnih, torzionih, lisnatih, žičnih, bilo za metalnu industriju, poljoprivredne strojeve, garažna vrata, ljuljačke i trampoline, kuke za auto navlake ili pak za mišolovke, ukoliko vas muče ovi mali glodavci.

Izbor materijala prvenstveno ovisi o uvjetima eksploatacije opruge, a MGK izrađuje one od patentirane žice, prokromne žice (koje su izrađene pak od krom-nikla koji je nehrđajući materijal), ali i one pocinčane. Govore kako je klijentela koja kod njih izrađuje opruge vrlo širokog spektra zanimanja - od poljoprivrednika, raznih zanimanja u industrijskoj proizvodnji, ali i onih koji se bave hobijima poput RC aviona na daljinsko upravljanje.

Popust za sve posjetitelje!

Ukoliko se ovu subotu nađete na Sajmu mladih poduzetnika u Čakovcu, svakako posjetite izložbeni prostor tvrtke MGK Federi-Spring i iz prve ruke poslušajte stručne savjete o onome što vas interesira, ali i pokupite svoj primjerak letka kojim ćete ostvariti popust od 10 % prilikom dolaska u njihovu tvrtku u Goričanu!

Za više informacija o oprugama, javite se na broj telefona +385 98 905 8366 ili ih posjetite na adresi Trnavska 83, 40324 Goričan.

Foto: www.depositphotos.com, uatp12


Tagovi

MGK Federi-Spring Goričan Marko Kovač Sajam mladih poduzetnika Čakovec Mladi poduzetnici Izrada opruga Izrada federa Opruge po mjeri RC avioni Sajamski popust


Partner