Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mađarska, Debrecen 2014
  • 26.07.2014. 09:00

Poljoprivredni sajam Farmer Expo i Hortico

Farmer Expo svake godine privlači sve veći broj posjetitelja, a u proteklih osam godina prosječno je ovu četverodnevnu manifestaciju posjetilo 40.000 ljudi

  • 198
  • 13
  • 0

U mađarskom Debrecenu će se od 17. do 20. kolovoza 2014. održati, već tradicionalna, 23. Farmer Expo međunarodna izložba poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, strojeva i opreme te 09. Hortico, izložba voća i povrća. Od samog početka održavanja Farmer Expo je nastojao stvoriti mogućnosti za proširenje poslovnih odnosa sudionika, nova partnerstva te unapređenje poljoprivrede kao grane gospodarstva. Prilika je to svima koji rade ili su zainteresirani za poljoprivredni sektor da saznaju sve o novostima na tržištu, a domaćim i stranim tvrtkama da pokažu svoje proizvode i usluge.

Program se proširuje svake godine, a osim same izložbe, psjetitelje očekuju stručni skupovi, konferencije te poljoprivredni forumi, koji su izvrsna platforma za prikupljanje novih informacija, znanja, ali i praktičnih savjeta i iskustava.

Farmer Expo jedna je od najposjećenijih izložbi ovog tipa, u posljednih osam godina prosječno je 40.000 posjetitelja došlo pogledati četverodnevnu manifestaciju, a oko 50 % posjetitelja vraća se i iduće godine. Povoljan geografski položaj Debrecena osigurava posjete brojnih poljoprivrednih stručnjaka susjednih zemalja, a svake godine nekoliko stotina poslovnih ljudi dolazi iz Ukrajine, Rumunjske i Češke.

Cilj Farmer Expo-a i Hortico-a je poslovna fuzija tradicionalnog i modernog. A da je to moguće dokazuje i 400 izlagača koji predstavljaju kompletan mađarski agrar, od proizvodnje do stola, ali i 30-ak tisuća posjetitelja i sudionika konferencije među kojim se mogu sresti brojni europski stručnjaci.

Povijest kroz brojke

U 20-ogodišnjoj povijesti svoje proizvode i usluge na ovoj je manifestaciji pokazalo 5.960 izlagača, na 252.014 metara kvadratnih izložbenog prostora, a posjetilo ju je 577.814 posjetelja. Čak 13.110 posjetitelja prisustvovalo je na 100 konferencija održanih uz izložbe.

Sajam će ove godine biti otvoren svakim danom od 10 do 18 sati.


Tagovi

Farmer Expo i Hortico Debrecen Poljoprivreda Prehrambeni proizvodi Izložba Poljoprivredni stručnjaci Poslovna fuzija Mađarski agrar Konferencije Forum