Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agrarwelt 2014. i Fruchtwelt 2014.
  • 16.12.2013. 17:00

Poljomehanizacija i voćarski trendovi na jednom mjestu

Dva sajma, jedan datum: sastanak voćarskog i poljoprivrednog sektora na istom mjestu u isto vrijeme – Agrarwelt i Fruchtwelt Bodensee

  • 538
  • 48
  • 0

Međunarodni sajam voća i bobičastih plodova - Fruchwelt i Sajam poljoprivredne tehnologije, bioenergije i regionalnog kulturnog krajolika - Agrarwelt, održavat će se od 21. do 23. veljače 2014. godine u Friedrichshafenu, Njemačka.

Predstavnici voćarskog sektora i poljoprivredne industrije susrest će se u Friedrichshafenu kako bi razmjenili informacije o aktualnim temama iz poljoprivrede i voćarstva.

Velik broj posjetitelja i kvalitetna ponuda, potvrda su da sajmove uistinu vrijedi posjetiti. Prošli događaj, održan 2012. godine, bilježi oko 16.500 posjetitelja iz cijele Europe.

Međunarodni sajam voća i bobičastih plodova odličan je izvor informacija o najnovijim trendovima iz područja voćarstva, kao i novinama u proizvodnji rakije, strojevima za berbu, zaštiti bilja i rasadnicima. Sajam uključuje prezentaciju procesa proizvodnje piva.

Sajam Agrarwelt predstavlja učinkovitu dopunu sajmu Fruchtwelt Bodensee. Fokus Agrarwelta su poljoprivredne tehnologije, bioenergija i regionalni kulturni krajolik.

"Porast broja izlagača i posjetitelja pokazuje da ova sajamska platforma na Bodenskom jezeru postaje sve važnija priredba za voćarsku i poljoprivrednu industriju u Europi", riječi su Klausa Wellmanna, predsjednika Uprave Messe Friedrichshafen.

U prilogu članka donosimo galeriju fotografija sa sajma Agrarwelt i Fruchtwelt Bodensee 2012.

Više informacija možete saznati na:


Fotoprilog


Tagovi

Poljomehanizacija Voćarstvo Agrarwelt Fruchtwelt Poljoprivreda Klaus Wellmann Friedrichshafen


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.