Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • POD Dežanovac
  • 11.11.2016. 10:30

POD Dežanovac i ove godine na EIMA sajmu u Bologni

Proizvodnja opruga Dežanovac i ove godine izlaže na međunarodnom sajmu strojeva za poljoprivredu i vrtlarstvo EIMA u Bologni, već treći put zaredom!

  • 1.247
  • 61
  • 0

EIMA je međunarodna izložba strojeva za poljoprivredu i vrtlarstvo. To je događaj koji se održava svake dvije godine, a pokrenut je 1969. godine od strane FederUnacoma, talijanske udruge proizvođača poljoprivredne mehanizacije, te je organiziran od strane uslužnog odjela udruge, FederUnacoma Surl, u suradnji sa BolognaFiere.

POD proizvodnja opruga i ove godine izlaže na internacionalnom EIMA sajmu u Bologni, te je to treći put zaredom. Format izložbe omogućava izravno sudjelovanje proizvodnih industrija iz cijelog svijeta koje prezentiraju avangardne tehnologije u sektoru na globalnoj razini i to kroz 14 robnih odjela ujedinjenih specijaliziranim salonima, EIMA Komponente, EIMA Green, EIMA Energija i EIMA M.i.A. (multifunkcionalnost u poljoprivredi).

Posjetite izložbeni prostor Proizvodnje opruga Dežanovac u hali 20 štand C/40!

Takav oblik organizacije robnih izložbi predstavlja ogromnu pozornicu - rezerviranu za profesionalne poslovne posjetioce tokom prva dva dana sajma - koja omogućava općoj publici entuzijasta da se trenutno fokusiraju na svoj odjel interesa i na taj način bolje organiziraju svoju posjetu.

EIMA se održava u Bolonjskom Velesajmu na izložbenom prostoru od 375.000 m², 140.000 m² neto. Svako izdanje sajma ugošćuje 1.900 poduzeća iz 40 zemalja koje izlažu preko 50.000 modela strojeva i opreme za sve vrste poljoprivrednih poslova ili zelenih poslova za svaki model poduzetničkog pothvata.


Tagovi

POD EIMA Bologna Sajam Poljoprivreda Strojevi


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer