Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lemken GmbH & Co. KG
  • 22.08.2014. 18:15

Plava mehanizacija na Agra sajmu!

Lemken je Njemačka tvrtka sa tradicijom od 1780. godine, najpoznatiji kao proizvođači visokvalitetnih plugova. Posjetite njihov izložbeni prostor i uvjerite se i sami!

  • 948
  • 186
  • 0

U tijeku je 52. međunarodni poljoprivredno-prehrambeni sajam – Agra, koji se ove godine održava od 23. do 28. kolovoza u Gornjoj Radgoni u Sloveniji. Sada već tradicionalno, tvrtka Lemken izlaže svoje strojeve i poziva zainteresirane da ih posjete na njihovom izložbenom prostoru i upoznaju se sa novitetima u obradi tla te novim tehnologijama dostupnim poljoprivrednim izvođačima.

Lemken mehanizacija

Lemken je Njemačka tvrtka sa tradicijom od 1780. godine, najpoznatiji kao proizvođači visokvalitetnih plugova. Danas je njihova serija plugova jedna od najkorištenijih modela plugova u Europi. Velik izbor različitih tipova plugova, kao i mnogobrojne opcije, omogućavaju izbor traktora i opreme za najrazličitije tipove zemljišta i veličine obradivih površina. Sa modelima plugova za traktore od 45 KS do 450 KS, sa različitim tipovima plužnih tijela, možete biti uvjereni da je tvrtka Lemken spremna zadovoljiti sve vaše specifične zahtjeve.

Glavne prednosti Lemken plugova:

  • nošeni plugovi obrtači "Opal" (2-6 plužnih tijela)
  • polunošeni plugovi "Diamant" (5-12 plužnih tijela)
  • "Vari" plugovi sa hidrauličnim podešavanjem radnog zahvata
  • "Dural" plužna tijela pojačane čvrstoće za duži radni vijek
  • Snažno kućište okretnog rama dizajnirano za dugotrajan rad, dvosmjerni hidraulični cilindar, nezavisno podešavanje nagiba, ojačani ležajevi i produžen servisni interval
  • Lemken jedinstveni sistem podešavanja omogućava vam podešavanje zahvata prvog plužnog tijela i usklađivanje linije vuče traktora i linije otpora pluga nezavisno jedno od drugog, uz istovremeno smanjivanje bočnih sila, trošenja kao i smanjene potrošnje goriva kao posljedicu svega navedenog
  • mehaničko ili hidraulično osiguranje od preopterećenja
  • kompaktan dizajn za minimalne uvratnjake
  • verzija za oranje van brazde
Saphir kombinirana bušilica

Jedan od plugova kojim se najviše diče je nošeni plug Juwel koji dolazi serijski opremljen sa DuraMaxx plužnim tijelima od čelika, koja imaju 50% duži vijek trajanja od uobičajenih plužnih tijela. U prilogu ispod teksta pogledajte video demonstracije rada ovog priključka. Osim famoznog pluga, jedan od noviteta koje će Lemken prikazati na sajmu jest Saphir, kombinirana bušilica, kratka i kompaktna, sa velikim spremnikom i garancijom postavljanja sjemena na idealnu dubinu.

Osim plugova i strojeva za sjetvu, Lemken u svom asortimanu ima i podrivače, šprice, Vario Pack, rotodrljače, tanjurače, grubere i sjetvospremače. Ukoliko se želite i sami uvjeriti što sve Lemken ima za ponuditi, posjetite Agro sajam u nadolazećem tjednu:

Na Lemkenovom izložbenom prostoru dočekati će vas educirani djelatnici koji će vam ponuditi stručnu pomoć i odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice te pomoći pri odabiru adekvatne opreme za vaše poljoprivredno gospodarstvo!

U predivnom prirodnom okruženju, na mjestu gdje se dodiruju Slovenija, Mađarska, Austrija i Hrvatska, pod sloganom "Tradicionalan i svjež" predstavit će se 1.750 izlagača iz 29 zemalja. Impozantna je to brojka koja garantira da će ovaj sajam predstaviti najuglednije globalne marke s područja proizvodnje poljoprivredne mehanizacije, šumarstva i vinogradarstva, vrhunske prehrambene proizvode, vina, najsuvremeniju opremu za prehrambenu industriju i vinarstvo, gradnju za potrebe poljoprivrede, zaštitu okoliša, sjemensku robu, stočnu hranu, sredstva za zaštitu životinja i biljaka i još mnogo toga.


Fotoprilog


Tagovi

Lemken Njemačka Saphir Juwel Plug Poljoprivredna mehanizacija Sajam Agra Gornja Radgona Slovenija Kombinirana bušilica Izložbeni prostor


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Savska cesta 106, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 1811 718, e-mail: l.matijevic@lemken.com web: http://www.lemken.com