Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival ružičastih vina
  • 18.01.2014. 08:00

Pink Day 2014. – dobro vino i lijepe žene

Dobro vino i lijepe žene na jednom mjestu – 2. Festival ružičastih vina Pink Day Zagreb 2014.

  • 953
  • 154
  • 0

U organizaciji udruge WOW - žene i vino, ove godine će se održati drugi po redu Festival ružičastih vina, popularna naziva Pink Day 2014. Festival je posvećen ružičastom vinu i ženama, a prikladno, i ove godine se održava na Dan žena, 8. ožujka u Zagrebu u muzeju Mimara.

Događaj predstavlja zoran prikaz hrvatske vinske scene ružičastih vina na kojem se može dobiti uvid u najnovije trendove rose vina u Hrvatskoj i svijetu.

Na prošlogodišnjem, prvom po redu Pink Day-u Zagreb sudjelovalo je preko 50 vinara i distributera vina iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske i BiH. Izloženo je i kušano preko 100 ružičastih vina i pjenušaca, a festivalu je prisustvovalo više od 800 posjetitelja.

Festival karakteriziraju brojne radionice, predavanja i okrugli stolovi, a ima i humanitarni karakter. Organizatorice su u prošlogodišnjoj humanitarnoj akciji, za Autonomnu žensku kuću, sakupile 15.920,00 kuna.

"Ideja o festivalu se rodila spontano. Ružičasto vino je veliki trend, a uobičajeno je mišljenje da je riječ o ženskom vinu pa smo odlučile spojiti Dan žena, vino i žensko zdravlje, ali s ciljem propitkivanja nekih uvriježenih mišljenja", istaknula je Sanja Muzaferija, osnivačica i predsjednica udruge WOW - žene i vino.

U prilogu članka možete pogledati galeriju fotografija sa prošlogodišnjeg Pink Day-a.

Više informacija možete saznati na: www.womenonwine.com.hr


Fotoprilog


Tagovi

WOW Festival vina Pink Day Zagreb Rose vino Sanja Muzaferija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.