Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Igman
  • 10.05.2016. 08:30

Petkus čistilice na novosadskom sajmu!

Glavna tema ovogodišnjeg novosadskog sajma 14.-21.05.2016. bit će čišćenje i selektiranje žitarica, uljarica i ostalih agro produkata kojima je potrebno precizno čišćenje.

  • 928
  • 39
  • 0

Petkus Technologie GmbH je njemačka tvrtka koja na tržište stavlja silose, sušare, čistilice i ostalu silosnu opremu industrijske kvalitete, a njihov ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku je tvrtka Igman d.o.o. iz Slavonskog Broda.

Petkus je tvrtka koja djeluje još od 1852. godine, a glavni proizvodi su im silosi, sušare, čistilice, transportna oprema, elevatori te cijeli spektar strojeva koji su potrebni na jednom silosnom postrojenju ili u ratarskoj proizvodnji. Svi proizvodi su izrađeni po visokim EU standardima, a za proizvodnju se koristi isključivo pocinčani materijal koji služi generacijama. Svi pogonski motori na strojevima su Siemens, što je dokaz visoke kvalitete.

K541 čistilica sa stacionarnom mašinom

Tvrtka Petkus technologie GmbH sa svojim predstavništvom PETKUS Balkan d.o.o. sudjelovat će na novosadskom sajmu od 14.-21.05.2016. godine. Petkus je godinu 2016. proglasio godinom čistilica (strojeva za čišćenje agroprodukta) pa će tako glavna tema ovogodišnjeg štanda biti čišćenje i selektiranje žitarica, uljarica i ostalih agro produkata kojima je potrebno precizno čišćenje.

Čistilica K541

Sajamski popust za kupce

Na štandu će biti izložena čistilica K541, a više informacija o čistilici pronađite ovdje. Radi se o preciznoj čistilici i selektoru u jednom. Budući da je manjeg kapaciteta 1,25-1,75 t/h na bazi pšenice, ova mašina je idealna za manje OPG-ove i poljoprivredna poduzeća koji žele raditi vlastito čišćenje.

K541 je stacionarna mašina, ali se vrlo lako može prenositi unutar radnog prostora jer je težina stroja predviđena za prijenos viličarom ili drugim radnim strojevima. Petkus Balkan d.o.o. je pripremio poseban sajamski popust za sve potencijalne kupce, a sve informacije se mogu dobiti izravno na štandu tvrtke Petkus.

Pozivaju se svi zainteresirani kupci iz Hrvatske da svoj dolazak na sajam u Novi Sad najave zastupniku tvrtke Petkus u Hratskoj na email: mato.mrkalj@igman.hr ili na broj mobitela: 095/863-4629 kako bi dogovorili svoj termin sastanka sa predstavnicima Petkusa iz Njemačke kao i lokalnim Petkusovim stručnjacima.

Za više informacija o Petkus sušarama i drugim strojevima, kontaktirajte jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Petkus Igman Sušare Čistilice Silosi Strojevi Novosadski sajam