Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farmshow Osijek
  • 28.08.2015. 11:30

Otvoren FarmShow na čepinskom aerodromu!

Raznoliki su strojevi, ali i izlagači. Svi oni koji poljoprivredu drže svojom profesijom, sada su na čepinskom aerodromu gdje je upravo započeo drugi po redu FarmShow!

  • 722
  • 181
  • 0

U zadnjih nekoliko godina, prodaja traktora drastično je pala, no nikako nije izostao entuzijazam poljoprivrednika koji već drugu godinu zaredom dolaze na čepinski aerodrom, gdje će se u svom punom sjaju predstaviti mnogi izlagači poljoprivredne mehanizacije. FarmShow nezadrživo raste.

Prati 2. FarmShow online!

Od specifičnih strojeva za branje lješnjaka do najjačeg traktora na svijetu. Raznoliki su strojevi, ali i izlagači. Svi oni koji poljoprivredu drže svojom profesijom, sada su na aerodromu gdje je upravo započela tura obilaska izloženih strojeva. Već danas posjetitelje očekuje i prva prezentacija strojeva u radu koja počinje u 11 sati. Stoga, ako ste pobornik brandova koje predstavljaju Messis - Agraria, AgroPMD, Novocommerce International, Agronom, Pod, Agrotok, PMT, danas je Vaš dan! Ulaz je 30 kn po osobi.

Kako je protekla organizacije drugog po redu FarmShowa, dođite i provjerite sami ;)


Fotoprilog


Tagovi

FarmShow Osijek Prezentacija strojeva Messis Agraria AgroPMD Agrotok PMT Novocommerce International POD Izlagači mehanizacije


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: dino.tomljanovic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]