Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Osječki jesenski sajam
  • 02.10.2015. 16:30

Osječki jesenski sajam otvorio vrata!

Sajamska manifestacija i ove godine nudi brojna događanja, stručna predavanja i savjetovanja, edukativne aktivnosti, prezentacije i radionice.

  • 343
  • 57
  • 0

Danas je na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku svečano otvoren 18. Osječki jesenski sajam. Osječki sajam d.o.o. , u suradnji s HGK Osijek te pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, organizirao je i ove jeseni, sada već tradicionalni, sajam koji je sadržajno i tematski raznolik.

Program obuhvaća poljoprivredu, prehranu, graditeljstvo, stanovanje, zdravlje, zdravu hranu, vodu, grijanje, energetsku učinkovitost, automobile, stanovanje i ekologiju, a sve s ciljem podizanja regionalne konkurentnosti i održivog razvoja. Sajam ukupno broji 180 izlagača iz Hrvatske i inozemstva, a sadržaj i aktivnosti odvijat će se kroz tri dana trajanja sajma, od 02. do 04. listopada 2015.

Izaslanik predsjednice RH i predsjednik Hrvatske gospodarske komore, Luka Burilović, prigodnim je riječima otvorio ovogodišnji Osječki jesenski sajam, rekao je kako je upravo ova sajamska manifestacija jedna od značajnijih u Slavoniji i Baranji.

"Ovo je korak ka unapređenju ruralnog razvoja te izravan utjecaj na gospodarski rast Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije", naglasio je Burilović.

Bogat i raznovrstan sajamski program

Ponuda pčelarskih proizvoda

Sajamska manifestacija i ove godine nudi brojna događanja, stručna predavanja i savjetovanja, edukativne aktivnosti, prezentacije i radionice. Osim prezentacije roba i usluga, sajam je i prigoda za prezentaciju i razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih grupa, tematskih asocijacija i udruga.

U sklopu manifestacije Dani pčelarstva, na sajmu je organizirano i 20. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda, u organizaciji HGK ŽK Osijek. Također, nastavljajući pozitivno iskustvo od prošle godine, pod pokroviteljstvom Povjerenstva za ravnopravnost spolova Osječko-baranjske županije, na sajmu izlažu 34 žene poduzetnice u sklopu 2. Izložbe ženskog poduzetništva. Raznovrsnost turističke ponude naše regije predstavljena je ponudom autohtonih proizvoda klastera Slavonska košarica u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Osijeka.

"Kada smo prošle godine organizirali sajam koji je po ocjenama medija i posjetitelja bio izuzetno zapažen i posjećen, znali smo da je iduće godine pred nama velika obaveza i izazov ostvariti još jednu takvu priredbu. Ponosni smo na ostvarene ciljeve", istaknula je direktorica sajma Nada Maglaić.

Organizatori ovog događanja, vođeni dosadašnjih iskustvom i rezultatima, uvjereni su kako će ova zanimljiva i raznovrsna priredba i ove godine okupiti velik broj zainteresiranih posjetitelja.


Fotoprilog


Tagovi

Osječki sajam Osječki jesenski sajam Pampas 18. Osječki jesenski sajam Osijek Osječko-baranjska županija Poljoprivreda Energetska učinkovitost Ekologija Održivi razvoj Luka Burilović Nada Maglaić Dani pčelarstva Nacionalno ocjenjivanje kvalit


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]