Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam Subotica 2014.
  • 09.06.2014. 11:30

Osječke tvrtke dogovorile suradnju u Subotici!

Na Međunarodnom sajmu privrede održanom u Subotici dogovorena suradnja pet Osječko-baranjskih tvrtki u Srbiji i Crnoj Gori

Foto: subotica.com
  • 86
  • 5
  • 0

U Subotici je od 04. do 07. lipnja u organizaciji javnog poduzeća Subotičke pijace u suradnji s partnerima, održan 8. Međunarodni sajam privrede na kojem je sudjelovalo više od 300 izlagača iz BiH, Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Rumunjske i Mađarske.

Zemlja partner ove je godine bila Crna Gora, a sajam je svečano otvorila ministrica poljoprivrede i zaštite životne sredine, prof.dr. Snežana Bosavljević Bošković. Prisutne je pozdravio i gradonačelnik Subotice, Jene Maglai koji je tom prigodom istaknuo zadovoljstvo rastom sajma u posljednjih nekoliko godina. Slobodan Vojinović, predsjednik Regionalne privredne komore Subotica, izrazio je vjeru u potpisivanje novih poslovnih ugovora, a predsjednik Privredne komore Crne Gore, Velimir Mijušković u ovom sajmu vidi priliku za poslovno povezivanje tvrtki sudionica sajma.

Sajam se održavao pod sloganom Mali biznis i stari zanati - veliki izazov na pragu EU, a riječ je o sajmu općeg tipa, namjenjenom prije svega, malim i srednjim poduzetnicima iz različitih djelatnosti. Ove godine na sajmu su predstavljene Luka Bar i Turistička orgaizacija Crne Gore.

Osječke tvrtke u poslovnim razgovorima sa Srbijom i Crnom Gorom!

I ove su godine sajam popratila brojna događanja, prezentacije, stručni skupovi te poslovni susreti. Posebno se istaknuo susret koji je organizirala Regionalna privredna komora Subotica, a riječ je o bilateralnom poslovnom razgovoru srpskih i crnogorskih tvrtki. Njima su se, u organizaciji HGK Županijske komore Osijek pridružili i gospodarstvenici iz pet osječko-baranjskih tvrtki:

  • JU PP Kopački rit
  • TZ Grada Osijeka
  • Centar alata Osijek
  • Bor-plastika Kneževi Vinogradi
  • Pšeno Josipovac

Grad Osijek, prijatelj grada Subotice, imao je i poseban štand na sajmu. U sklopu sajma održan je i seminar o europskim integracijama, poslovni forum gospodarstvenika iz Mađarske i Srbije, prezentacija JKP "Vodovod i Kanalizacija" iz Subotice te velik broj drugih poslovnih razgovora. Posljednjeg dana, 07. lipnja, za izlagače, privrednike i građane organiziran je obilazak grada uz profesionalnog turističkog vodiča.

Foto: subotica.com


Tagovi

Subotica Suradnja Osijek Snežana Bosavljević Bošković Jene Maglai Slobodan Vojinović Velimir Mijušković Sajam privrede

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer