Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival vina
  • 18.11.2014. 13:30

Osijek Wine fest - spoj vina i delicija

Na festivalu će se prezentirati i kušati vina, razne delicije, održati seminari i edukativne radionice.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 192
  • 7
  • 0

Vinoteka Vinita i Udruga za promicanje enogastroturizma Hrvatske "Dekanter" organiziraju još jedan Međunarodni festival vina, delicija i ugodnog življenja "Osijek Wine fest" koji će se 05. i 06. prosinca 2014. godine održati u prostoru Muzeja Slavonije (Glavna Straža) u Osijeku. Veliki broj vodećih proizvođača vina i delicija iz svih regija Hrvatske, ali i susjednih zemalja omogućit će svim posjetiteljima upuštanje u veliku enogastro avanturu. Otvorenje festivala predviđeno je za petak, 05. prosinca u 13.00 sati, a oba dana festival će biti otvoren od 13.00 do 21.00 sata.

Na površini od oko 700 m² okupit će se više od 70 izlagača, proizvođača vina i delicija. Na festivalu će se prezentirati i kušati vina, razne delicije, održati seminari i edukativne radionice za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, ljude iz javnog života, novinare i sve ljubitelje vina i gastronomije gdje će se moći saznati mnoštvo detalja iz enogastro riznice okusa i znanja.

Ovom se prilikom Osijek promiče kao nova destinacija te poslovni i enogastronomski centar Slavonije i Baranje. Kako je festival i mjesto za prodaju vina, u zasebnom dijelu, odvojenom od izlagačkog, bit će organizirana prodaja što će zasigurno izazvati veliki interes opće publike.
Svi zainteresirani izlagači, prijavnicu mogu pronaći u prilogu članka.

Foto: freedigitalphotos.net


Dokumenti


Tagovi

Vinoteka Vinita Dekanter Osijek Wine fest Muzej Slavonije Proizvođači vina Enogastro avantura Delicije Seminari Edukativne radionice Enogastronomski centar Prodaja vina

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer