Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sastanak
  • 15.10.2013. 11:01

Održan sastanak ViroExpo

Održan je sastanak Odbora za pripremu i održavanje 19. sajamske manifestacije Viroexpo koji će se održati u Virovitici od 24. do 26. siječnja 2014.

  • 195
  • 9
  • 0

Održan je sastanak Odbora za pripremu i održavanje 19. sajamske manifestacije Viroexpo koji će se održati u Virovitici od 24. do 26. siječnja 2014. Sajamska manifestacija Viroexpo, će se po devetnaesti put održati u Virovitici. Na sastanku Odbora za pripremu i održavanje 19. sajma Viroexpo, koji je vodio direktor sajma Igor Andrović, dogovoreni su detalji oko tehničke pripreme sajma, izmjene na internet stranici www.viroexpo.hr, koordinacija oko privlačenja novih izlagača te poslovi vezani uz strane zemlje koje sudjeluju na sajmu.

Stručna predavanja koja će se održavati u sklopu sajma biti će održana u konferencijskoj dvorani poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije, koji se nalazi odmah uz sajamski prostor Viroexpo. Zemlja partner 19. međunarodnog sajma Viroexpo je Nizozemska, a nova zemlja uz Nizozemsku je Azerbajdžan. Podsjetimo, organizatori i pokrovitelji sajma Viroexpo su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK - Županijska komora Virovitica, HOK - Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o., a medijski pokrovitelj Informativni centar Virovitica.


Tagovi

Viroexpo Sastanak Nizozemska Azerbajdžan


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Osijeku otvorena banka hrane

Danas je u Osijeku otvorena banka hrane. Osnovao ju je Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Osijek, a čemu je prethodio projekt infrastrukturnog opremanja,...

Više [+]