Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gospodarski sajam
  • 02.10.2015. 10:05

Obrtnički sajam Koprivničko-križevačke županije

Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije se ove godine održava od 6. do 8. studenog u Sportskoj dvorani, Potočka 26, Križevci.

  • 236
  • 14
  • 0

Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije je već tradicionalna i najznačajnija gospodarska manifestacija Koprivničko-križevačke županije, koja se ove godine održava od 6. do 8. studenog u Sportskoj dvorani, Potočka 26, Križevci.

Organizator sajma je Koprivničko-križevačke županija, a suorganizatori su Grad Križevci, HGK ŽK Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora u samom središtu grada. Izlagače i posjetitelje očekuje bogat program tijekom trajanja sajma: okrugli stolovi o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacije i stručni skupovi, te turističke i gastro-izložbe. Očekuje se nastup oko 250 izlagača uključujući i inozemne izlagače. Sajam počinje u petak 6. studenog 2015. svečanim otvaranjem u 11 sati.


Tagovi

Gospodarski sajam Obrtnički sajam Koprivničko-križevačka županija Izlagači Križevci HGK PORA


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."