Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Božićni sajam
  • 04.12.2015. 15:30

Obiteljska gospodarstva na Božićnom sajmu u Karlovcu!

Grad Karlovac organizira manifestaciju Božićni sajam 2015. koja će se održati od 16. do 23. prosinca 2015. godine.

  • 149
  • 7
  • 0

Grad Karlovac i ove godine u razdoblju od 16. do 23. prosinca organizira tradicionalni Božićni sajam. Sajam će se odvijati u jezgri karlovačke Zvijezde, na početku Radićeve ulice u vremenu od 10 do 18 sati. Na osmom po redu Božićnom sajmu izlagat će brojna obiteljsko poljoprivredna gospodarstva, udruge, zanatlije, obrtnici iz Karlovca i Karlovačke županije te gosti iz Zagreba, Jastrebarskog i Samobora.

Dvadesetak drvenih štandova, ukrašenih blagdanskim znamenjem, bit će puni prigodnih čestitki, slikovnica i knjiga, slika i ukrasnih predmeta od keramike, igrački, suvenira i drugih sitnih poklona, raznih rukotvorina i tradicijskih proizvoda. Zamjenica gradonačelnika Marina Kolaković naglasila je važnost tradicijske note sajma, kao i mogućnost kupnje unikatnog poklona.

Sudjelovati mogu pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe, a koje imaju u svom asortimanu: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, licitarske proizvode, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, medenjaci, med, orasi, lješnjaci i druge predmete.

Sudjelovanje na Božićnom sajmu 2015. i korištenje štandova je besplatno. Za dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona 047 628 243 i 047 628 181 radnim danom od 7 do 15 sati.


Tagovi

Božićni sajam Karlovac Tradicijski proizvodi Prodajna izložba


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]