Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tugomir Majdak
  • 27.02.2015. 09:00

Novi predsjednik Mreže za održivi razvoj

Na skupštini je donesena odluka o osnivanju te pokretanju postupka za upis u registar udruga, ali izabrani su i članovi tijela upravljanja.

  • 202
  • 9
  • 0

Osnivačka skupština Mreže za održivi razvoj Hrvatske održana je u četvrtak, 26. veljače u velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije u Virovitici.

Sastanku su prisustvovali predstavnici županijskog Upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU, na čelu s pročelnikom Tugomirom Majdakom, predstavnici Hrvatske zajednice županija, LAG-ova s područja Bjelovarsko-bilogorske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Koprivničko-križevačke, Vukovarsko-srijemske, Ličko-senjske, Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije te predstavnici značajnijih poljoprivrednih udruga.

U skladu s dnevnim redom, donesena je odluka o osnivanju te odluka o pokretanju postupka za upis u registar udruga. Također, usvojen je Statut i izabrani su članovi tijela upravljanja. Za predsjednika Mreže za održivi razvoj Republike Hrvatske jednoglasno je izabran Tugomir Majdak, dok su dopredsjednici predstavnici LAG-a Vuka-Dunav Nataša Tramišak te LAG-a Zrinska Gora-Turopolje Božidar Antolec.

Svi prisutni pozdravili su osnivanje civilne mreže LAG-ova i ostalih dionika koja je osnovana s ciljem zastupanja područja obuhvaćenih LAG-ovima i ostalih ruralnih područja u Republici Hrvatskoj gdje postoji interes za realizaciju LEADER pristupa i korištenje fondova EU, kako na nacionalnoj tako i međunarodnoj razini.


Tagovi

Viroexpo 2015 Registar udruga Nataša Tramišak Božidar Antolec Fondovi EU Tugomir Majdak LAG-ovi Mreža za održivi razvoj Virovitica