Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 04.09.2015. 17:00

Novi, moderan izgled Bjelovarskog sajma!

Ove godine Bjelovarski sajam posjetitelje dočekuje u novom, modernom ruhu!

  • 941
  • 44
  • 0

Najveća poljoprivredna, gospodarska, obrtnička, ali i turistička manifestacija u regiji, 23. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, i ove godine potvrđuje brojke kada se očekuje više od 500 izlagača iz 15-ak zemalja. Prvenstveno stočarski, poljoprivredni, ali i gospodarsko-obrtnički međunarodni sajam, od 11. do 13. rujna okupit će najvažnije i najveće gospodarstvenike iz Hrvatske, ali i one iz Njemačke, Slovenije, Italije, Srbije, Danske, Nizozemske i Turske. Upravo dolazak izlagača iz ovakvih zemalja pokazatelj su kvalitete i inovativnosti koju taj sajam godinama nudi.

Ukupna površina sajma je 235.000 m2, a središnji dio ovogodišnjeg jesenskog sajma je Državna stočarska izložba koja bjelovarski sajam izdvaja između svih sajmova u regiji. Riječ je o specijaliziranoj izložbi u Europi na kojoj će se predstaviti više od 500 grla stoke, ali i drugih životinja s naglaskom na domaće. Najavljena su izaslanstva brojnih zemalja, od kojih je posebno zanimljivo izaslanstvo NR Kine, a među kojima je i direktor njihovog najvećeg sajma koji promovira domaću proizvodnju na ukupno 17 milijuna m2.

Bambino KUP za najmlađe!

Pratite Agroklub.com jer uskoro dijelimo 10x2 ulaznice za Jesenski bjelovarski sajam 2015.!

Već tradicionalno, u dva izložbena paviljona broj 3 i 5 te na otvorenom izložbenom prostoru, na ukupno 5.000 m2, predstaviti će se najbolja grla hrvatskih proizvođača. Naime, uz podršku Hrvatske poljoprivredne agencije i stočarskih Saveza, na sajmu se planira predstaviti više od 50 pasmina iz 18 županija, a moći će se vidjeti gotovo sve izvorne hrvatske pasmine, od Boškarina do koke hrvatice. Najzanimljiviji i najatraktivniji dio u sastavu te izložbe je Bambino KUP u kojemu sudjeluju i djeca. Interes za taj dio izložbe iznimno je velik, a očekuje se 50-tak prijavljenih.

Posebnu pozornost, uz Državnu stočarsku izložbu, sajam u Gudovcu posvetio je domaćim proizvođačima i izvoznicima stočne hrane i proizvođačima i izvoznicima traktora. Predstaviti će se na više od 20.000 m² neto izložbene površine, a prezentirati će nove proizvode i tehnologije.

Usporedno i sajam lova sa izložbom lovnih trofeja!

U sastavu ovogodišnjeg Jesenskog sajma održat će se i LOREKO (sajam lova). Za posjetitelje lovce, ali i za sve ljubitelje prirode, osim izložbeno-prodajnog dijela, biti će predstavljeno više lovačkih društava s planom i programom godišnjih aktivnosti. Osim toga, u sklopu LOREKA, biti će prikazana i izložba lovnih trofeja koja će biti interesantna ne samo lovcima, već svim naraštajima različitih interesa i obrazovanja.

Brojna stručna predavanja

O novim tehnologijama i dostignućima u poljoprivredi, ali i područjima vezanima uz nju, predavat će domaći i strani stručnjaci. Isto tako, i dalje se želi privući što više mladih posjetitelja pa je prvi dan sajma u dogovoru s osnovnim školama organiziran kao Dan otvorenih vrata.

Prošlogodišnja brojka od nekoliko desetaka tisuća posjetitelja Upravi sajma dala je još veći motiv da ova priredba bude još bogatija i kvalitetnija. Izvrsna je to prilika za predstavljanje i razmjenu iskustava, ali i velika mogućnost za sklapanje novih poslova.

Novi, moderan izgled sajma

Sajam ove godine posjetitelje dočekuje novim izgledom. Naime, ukupna vrijednost planiranih radova i ulaganja u uređenje je oko 2,5 milijuna kuna. Cilj i budućnost su svakako moderan i zanimljiv izgled, ali i dodatni poboljšani uvjeti za izlagače. Bjelovarski sajam tvrtka je koja je u posljednjih nekoliko godina uspjela održati korak s najvećima pa je tako postala članica Udruženja najvećih sajmova u Europi "EUROASCO", koji zajedničkim nastupom lakše dolaze do sredstava iz EU Fondova.

U ponedjeljak, 07. rujna 2015., svi naši čitatelji dobivaju mogućnost osvajanja ulaznice za Bjelovarski sajam, zato nas redovito pratite!


Tagovi

Bjelovarski sajam Sajam stočarstva Poljoprivredni sajam Euroasco Lov i ribolov Gudovac


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo