Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 12.03.2015. 11:00

Novi MF model traktora na sajmu u Gudovcu!

Na nadolazećem bjelovarskom sajmu Austro Diesel po prvi puta predstavlja MF 8737 Efficient sa 370 KS.

  • 1.356
  • 241
  • 0

Ljubiteljima poljoprivredne mehanizacije svakako će se isplatiti posjetiti ovogodišnji 18. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam koji se odvija od 19. do 22. ožujka 2015. na sajamskom prostoru Gudovac u Bjelovaru. Osim brojnih izlagača, biti će održane i razne prezentacije, a neće manjkati niti dobre zabave.

Već tradicionalno, na proljetnom sajmu izlaže i tvrtka Austro Diesel, generalni zastupnik vodećeg proizvođača traktora, Massey Ferguson, za Hrvatsku. Ove godine će na sajmu predstaviti zavidan opus Massey Ferguson traktora i kombajna koje će posjetitelji moći razgledati i isprobati.

Austro Diesel izložbeni asortiman na sajmu:

Massey Ferguson novitet u Hrvatskoj!

Na gornjem popisu krije se jedan novitet koji će Austro Diesel po prvi puta predstaviti u Hrvatskoj. Radi se o traktoru Massey Ferguson 8737 Efficient snage 370 KS, sa sustavom EPM čak 400.

AGCO POWER motor

MF 8737 pripada seriji koja je opremljena sa najsuvremenijim AGCO POWER motorima 3. generacije s tehnikom sa četiri ventila i CommonRail ubrizgavanjem. Pored toga, motori ispunjavaju propise o emisiji štetnih plinova Tier 4 final, a u kombinaciji s dva nova turbopunjača s hlađenjem zraka jamče optimalan razvoj snage.

Novi Powermanagement sustav (EPM) po potrebi omogućuje korištenje do 30 KS dodatne snage. Elektronski sustav upravljanja motorom (EEM) neprekidno fino ugađa ubrizgavanje goriva s ciljem smanjenja ispušnih plinova, poboljšanja snage i uštede goriva. Sustav EEM dodatno omogućuje šire funkcije reguliranja, uključujući i regulaciju broja okretaja motora.

Mjenjač

Sustav Dyna-VT koncipiran je za najveću moguću produktivnost, rasterećenje vozača i optimizaciju potrošnje goriva. Ručica PowerControl omogućuje jednostavnu promjenu smjera vožnje i broja okretaja. Upotrebom tempomata SV1 i SV2 s mogućnošću predodabira, sustav automatski održava brzinu i memorira postavke pri gašenju motora. Regulator granične sile aktivira se pri povećanju opterećenja motora i padu broja okretaja. Za pojednostavljenje upravljanja i povećanje udobnosti, sustav dinamičke regulacije traktora (DTM) surađuje sa sustavom Dyna-VT i po aktiviranju automatski regulira motor i mjenjač.

EFFICIENT KABINA

Prostrana panoramska kabina uređena je na funkcionalan način: prvoklasni instrumenti, intuitivni upravljački elementi sustava Dyna-VT i praktično grupirane ručice i prekidači u naslonjaču za ruku s desne strane vozača. Samo 4 uska, a ipak čvrsta stupa, poboljšavaju vidljivost. Široki ulaz preko podesivih ljestava osigurava jednostavan pristup kabini. Dodatnu udobnost pruža opcionalni aktivni ovjes "OptiRide Plus", pošto vozač iz svoje kabine može regulirati tvrdoću ovjesa. Ploča s instrumentima je potpuno nova i smještena je na teleskopskom stupu upravljača.


Tagovi

Austro Diesel Massey Ferguson zastupnik Massey Ferguson traktor MF kombajn Bjelovarski sajam Gudovac Novitet u Hrvatskoj Predstavljanje Efficient kabina Agco Power motor


Partner