Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Radionice
  • 22.02.2015. 12:00

Novcem iz fondova do poljoprivredne mehanizacije

U suradnji s Općinom Martijanec održat će se niz radionica za javni, privatni i civilni sektor.

  • 385
  • 35
  • 0

Kako iskoristiti natječaje Europske unije za građenje ili opremanje poljoprivrednih objekata, kupnju poljoprivredne mehanizacije, gospodarskih vozila, strojeva i opreme?

Pitanja na te odgovore dobili su polaznici radionice, poljoprivrednici i vlasnici OPG-a, održane u Kulturnom infomatičkom centru (KIC) u Martijancu. Predstavnici Lokalne akcijske grupe (LAG) Izvor pojašnjavali su program ruralnog razvoja Hrvatske od 2014. do 2020. na mjeru 4 Ulaganja u fizičku imovinu, sa podmjerama 4.1. Potpora za ulaganje u poljoprivredna gospodarstva te podmjerom 4.2. Potpora za ulaganja u preradu, marketing ili razvoj poljoprivrednog proizvoda.

Sudionicima su prikazani i koraci koje je potrebno učiniti prije same prijave na natječaj te je prikazan način prijave na natječaje Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. - 2020. koja se radi putem programa Agronet te novi način prikupljanja potrebnih ponuda za projekte.

Osim Mjere 4 Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014. - 2020. prezentirane su i ostale mjere za koje su najavljeni natječaji tokom 2015. poput Mjere 6 Razvoj poljoprivrednog gospodarstva i poslovanja.

Ovo je samo jedna od nizu planiranih radionica koje će LAG Izvor u suradnji sa Općinom Martijanec održati za javni i privatni te civilni sektor.


Tagovi

LAG Izvor Program ruralnog razvoja Martijanec Natječaj Potpora za ulaganje Poljoprivredna oprema Poljoprivredna mehanizacija Mjera 6 Mjera 4


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jedan od kiwija mi je napala neka bolest. Na jednoj grani lišće žuti i vene, a preostale dvije grane su u punoj (zdravoj) kondiciji. Ostali kiwiji su zdravi. Što bi to moglo biti i kako spasiti situaciju?