Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 11.01.2017. 18:00

Ne propustite Pčelarski sajam u Gudovcu

Istovremeno uz 13. međunarodni pčelarski sajam, u Gudovcu će se 11. i 12. veljača, održati Izložba vina i vinogradarske opreme.

Foto: bj-sajam.hr
  • 1.834
  • 199
  • 0

Na Sajamskom prostoru Gudovac, u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o. i Hrvatskog pčelarskog saveza 11. i 12. veljača 2017. godine održat će se 13. međunarodni pčelarski sajam.

Najveći pčelarski sajam u regiji ponovno očekuje nastup preko 100 izlagača, te dolazak tisuća posjetitelja iz Republike Hrvatske i okolnih država. Na prethodnim pčelarskim sajmovima bilježe nastup izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Mađarske, Finske, Francuske, Austrije, Ukrajine, Italije, Češke, Poljske i Grčke.

Uz tradicionalni Pčelarski sajam ponovno će se u istom terminu održati i Izložba vina i vinogradarske opreme (paviljon 9), koja će svojim sadržajima ponovno obogatiti "najslađu" sajamsku manifestaciju.

Pčelarski sajam će tradicionalno biti podijeljen u 3 osnovne cjeline:

  1. izložba i prodaja meda i pčelinjih proizvoda - Paviljon 1 i Paviljon 8.
  2. izložba i prodaja pčelarske opreme - Paviljon 8,
  3. edukativni dio - Paviljon 4 (Aukcijska dvorana).

Pčelari inovatori će ponovno moći prikazati svoje inovacije u posebnom izložbenom prostoru. Od ostalih događanja izdvajaju amatersko natjecanje u pripremi medenjaka, kulinarski show, te kao novost - ocjenjivanje najljepše uređenih izložbenih prostora.

Iz Bjelovarskog sajma skreću pažnju svim izlagačima iz inozemstva koji žele promovirati ili prodavati svoju robu na Pčelarskom sajmu da se jave kako bi dobili sve potrebne informacije vezane uz privremene radne dozvole i carinske propise Republike Hrvatske.

Prijave za Pčelarski sajam primaju se do popune izložbenog prostora ili najkasnije do petka 27.1.2017. godine. Obrasce možete pronaći ispod teksta!

Foto: bj-sajam.hr


Dokumenti


Tagovi

Bjelovar Izložba vina Pčelarski sajam


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer