Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mediteranski sajam 2014.
  • 12.04.2014. 11:00

Na Mediteranskom sajmu 200 izlagača

"Iz gospodarske recesije u poduzetničku agresiju" moto je ovogodišnjeg Mediteranskog sajma, u sklopu kojeg se predstavilo oko 200 izlagača iz svih dijelova Hrvatske

Foto: mediteranski-sajam.com
  • 79
  • 5
  • 0

Naglasak na ovogodišnjem Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, koji se od 27. do 30. ožujka 2014. održao u Dubrovniku, bio je na vrednovanju komparativnih prednosti koje otvaraju mogućnosti za napredak proizvodnje vrhunske hrane i ljekovitog bilja te za stvaranje preduvjeta da Hrvatska bude jedna od vodilja u eko-gospodarstvu u regiji, sa visokim izvoznim potencijalom.

Temeljni je cilj sajma podizanje svijesti o zdravoj prehrani, ekološkim standardima i održivom razvoju. Također, jedan je od ciljeva sajma i promocija hrvatskih proizvoda te povezivanje domaćih proizvođača sa inozemnom trgovinom. Moto sajma bio je "Iz gospodarske recesije u poduzetničku agresiju", a ove godine predstavilo se oko 200 izlagača sa područja cijele Hrvatske.

Na 11. Mediteranskom sajmu zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva, između ostalih, su nastupali i koprivnički proizvođači hrane. U Dubrovniku su se tako predstavili Pampa-tea - obrt za proizvodnju, preradu i istraživanje ljekovitog bilja i čajeva te Jara - obrt za proizvodnju, trgovinu i preradu voća. Troškove izlaganja sufinancirao im je Grad Koprivnica. Kao rezultat kvalitete predstavljenih proizvoda navedenih proizvođača, Dubrovčani su pokazali velik interes za proizvode iz Koprivničko-križevačke županije.

Foto: mediteranski-sajam.com


Tagovi

Mediteranski sajam Dubronik Ljekovito bilje Čajevi Jara Pampa-tea Zdrava hrana Eko proizvodi Izvorno hrvatsko Hrvatska kvaliteta


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.