Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam gospodarstva
  • 28.10.2014. 11:30

Međunarodni sajam gospodarstva u Brčkom

Sajam gospodarstva u Brčkom izvrsna je prilika lokalnim gospodarstvenicima da razmjene iskustva te sklope poslovne aranžmane sa gospodarstvenicima iz okruženja!

  • 152
  • 6
  • 0

U organizaciji Privredne komore Brčko distrikta od 13. do 16. studenog 2014. godine, u prostoru JP Luka Brčko, održat će se 13. Međunarodni sajam gospodarstva "Brčko 2014." Na 3.000 m² zatvorenog i 5.000 m² otvorenog prostora očekuju se brojni izlagači iz zemlje i inozemstva.

Na prošlogodišnjem Sajmu sudjelovalo je 210 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Makedonije i Egipta, a temeljem suradnje Privredne komore Brčko distrikta koja izlaže na međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede - Viroexpo u Virovitici, u organizaciji HGK - Županijske komore Virovitica, svoje je proizvode na sajmu izložilo 10 proizvođača s područja Virovitičko-podravske županije.

Ovo je izvrsna prilika lokalnim gospodarstvenicima da razmjene iskustva te sklope poslovne aranžmane sa gospodarstvenicima iz okruženja te na taj način unaprijede poslovanje i pridonesu razvoju poslovnog okruženja Brčko distrikta.

Svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti putem prijavnice koja se nalazi u prilogu članka, a najkasnije do 01. studenog 2014. godine.


Dokumenti


Tagovi

Međunarodni sajam gospodarstva Brčko 2014. Privredna komora Viroexpo Lokalni gospodarstvenici Poslovno okruženje