Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 100 % Natural
  • 17.02.2015. 13:20

Međunarodni sajam 100% Natural - prijavite se za izlaganje

Porast ekološke svijesti i brige za zdravlje dovodi do porasta potražnje za ekološkim, zdravim proizvodima, uslugama i atraktivnim rješenjima! Pronađite ih u Rijeci od 9. do 12. travnja na sajmu 100% Natural.

  • 563
  • 57
  • 0

Brojni izazovi modernog života kojima smo svakodnevno izloženi mnogima su povod za ponovno okretanje prirodi i zdravijem načinu konzumacije hrane i općenito življenja. Ekološka proizvodnja, energetska učinkovitost, prirodni proizvodi, radionice, degustacije, promocije i predavanja očekuju vas u travnju, u Rijeci, pod zajedničkim nazivnikom sajma 100 % Natural!

U organizaciji tvrtke Klik marketing u Rijeci (Tower Centar) od 9. do 12. travnja održava se prvi po redu međunarodni sajam 100% Natural. Riječ je o sajmu hrane i pića, ljepote i zdravlja, uređenja i stila, s naglaskom na ekološkim, zdravim proizvodima, uslugama i atraktivnim rješenjima.

Sajam je zamišljen po uzoru na svjetske sajmove, a za cilj ima okupiti izlagače iz Hrvatske i regije. Putem zajedničkog nastupa proizvođača i ponuđača promovirat će ekološku proizvodnju, energetsku učinkovitost, prirodne proizvode i vrhunske usluge, a posjetitelji će moći isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti ponešto novo kroz radionice, degustacije, promocije, izložbe i predavanja. Sajam će okupiti i stručnjake iz područja bio proizvodnje i bio energetike te predstaviti nekoliko projekekata vezanih uz zaštitu okoliša.

New age sajam ističe potrebu povratka prirodnoj ravnoteži i zdravom življenju, snaži svijest o ograničenjima i nedostacima ustaljenih konvencionalnih rješenja te educira, postavlja pitanja, nudi rješenja i stvara mogućnost odabira.

Sajam će biti podijeljen u tri dijela: hrana iz prirode (eko placa; proizvodi i usluge s eko certifikatom), udobnost življenja (prirodni materijali i ukrasi, energetska učinkovitost, recikliranje), ljepota kroz zdravlje (prirodni proizvodi za njegu kože, kose, aromaterapije, prirodna kozmetika, sport i rekreacija). Interes izlagača za 100% Natural već sad je velik, te je sajam pozdravljen kao odlična i potrebna inicijativa. Prijave za sudjelovanje još uvijek traju, pa ukoliko želite postati djelom međunarodnog eko sajma 100% Natural, prijavite se putem e-maila: info@klik-marketing.hr

Svaki kutak sajma bit će uređen u skladu sa zadanom tematikom, a sam izložbeni prostor prepušta se na odabir izlagaču uz definirane standarde. Izlagačima se stoga daje mogućnost izbora zakupa veličine sajamskog prostora i uređenja istoga u skladu s tematikom i ponudom koju izlažu.

Zainteresirani za sudjelovanje prijaviti se mogu organizatoru:

  • Klik-marketing d.o.o., Riva 16, Rijeka; tel: 051/615 844; faks: 051/690 222;
  • e-mail: info@klik-marketing.hr;
  • kontakt osoba: Nikolina Podnar; mob. 091 615 8440.

Rok za prijavu je 28. veljače!


Tagovi

100% Natural Međunarodni sajam Ekološki proizvodi Hrana Piće


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?