Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pčelarski sajam
  • 19.01.2016. 18:15

Međunarodni pčelarski sajam u Bjelovaru!

ŽK Bjelovar poziva izlagače na 12. međunarodni pčelarski sajam koji će se održati od 6. do 7. veljače 2016.

  • 330
  • 66
  • 0

Sukladno planu poslovanja HGK i planu promocije gospodarstva u RH, ŽK Bjelovar je zadužena za koordinaciju nastupa tvrtki članica HGK na 12. međunarodnom pčelarskom sajmu i izložbi vina i vinogradarske opreme, koji će se održati od 6. do 7. veljače 2016. godine na sajamskom prostoru u Gudovcu kod Bjelovara.

Najveći pčelarski sajam u Republici Hrvatskoj ponovno očekuje nastup više od 100 izlagača, te dolazak oko 10 tisuća posjetitelja iz Republike Hrvatske i okolnih država. Pored izlagača iz Hrvatske, na prethodnim pčelarskim sajmovima sudjelovali su i izlagači iz Slovenije, Srbije, BiH, Mađarske, Finske, Francuske, Austrije, Ukrajine, Italije, Češke, Poljske i Grčke.

Izložba vina i vinogradarske opreme

Uz tradicionalni Pčelarski sajam ponovno će se u istom terminu, ali u zasebnom izložbenom paviljonu, održati Izložba vina i vinogradarske opreme, koja će svojim sadržajima obogatiti ovu sajamsku manifestaciju.

Pčelarski sajam će kao i uvijek do sada biti podijeljen u tri osnovne cjeline:

  • izložba i prodaja meda i pčelinjih proizvoda - Paviljon 1 i Paviljon 8.
  • izložba i prodaja pčelarske opreme - Paviljon 8,
  • edukativni dio - Paviljon 4 (Aukcijska dvorana).

Za pčelare-inovatore će ponovno biti osiguran poseban izložbeni prostor u predvorju Paviljona 4 te ih molimo da se jave u Odjel prodaje Bjelovarskog sajma, kako bi dobili potrebne informacije i na vrijeme osigurali svoj izložbeni prostor.

Od ostalih događanja izdvajamo izložbu fotografija vezanih uz pčelarstvo, amatersko natjecanje u pripremi medenjaka, edukacije za školsku djecu i kulinarski show.

U prilogu se nalazi anketa zainteresiranosti, koju molimo popunjenu i ovjerenu vratite u ŽK Bjelovar na e-mail: hgkbj@hgk.hr ili telefaks 043 241 908. Visina sufinanciranja izlagača bit će poznata nakon što se prikupe i obrade prijave zainteresiranih tvrtki.


Dokumenti


Tagovi

Pčelarski sajam Bjelovarski sajam Pčelarska oprema HGK


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]