Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni sajam
  • 20.05.2016. 12:30

Međunarodni Fishing Expo 2016 u Biogradu

Međunarodni sajam ribarske opreme, strojeva te promocije ribe i plodova mora pod nazivom Međunarodni Fishing Expo održati će se u ribarskoj luci u Biogradu, od 27. do 29. svibnja 2016.

Foto: FLAG Lostura/Facebook
  • 383
  • 37
  • 0

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu LOSTURA (FLAG) organizira međunarodni sajam ribarske opreme, strojeva te promocije ribe i plodova mora pod nazivom Međunarodni Fishing Expo.

Sajam će se održati u ribarskoj luci u Biogradu, od 27. do 29. svibnja 2016., a svi će imati priliku kušati vrhunsku ribu i plodove mora, koje će pripremati jedni od najpoznatijih hrvatskih Masterchefova.

Program započinje u 11 sati izlaganjem i prezentacijom opremom, strojeva i ostalih proizvoda, a u 15 sati održat će se stručni skup ribarskog sektora.

Cilj je promicanje ribarstva

U sklopu najvećeg događaja na području RH u sektoru ribarstva - međunarodnog sajma ribarske opreme, strojeva te promocije ribe i plodova mora pod nazivom International Fishing Expo, organizira se i koncert klape Cambi 27. svibnja 2016. s početkom u 21:00 sat, te koncert benda Marijan Ban i Diktatori 28. svibnja 2016. s početkom u 21:00h.

Sajam je osmišljen s ciljem promicanja ribarstva, pridonošenjem povećanju potrošnje proizvoda ribarstva te osvješćivanja potrošača o visokoj nutritivnoj vrijednosti proizvoda ribarstva. Posjetitelji će imati priliku uživati i u vrhunskim delicijama od ribe i plodova mora.

Foto: FLAG Lostura/Facebook


Tagovi

Međunarodni sajam ribarske opreme International Fishing Expo Plodovi mora Biograd Ribarstvo


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.