Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HUMP
  • 30.03.2016. 17:30

Međunarodni dani mladih poljoprivrednika

Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika u suradnji s Bjelovarskim sajmom organizira Međunarodne otvorene dane mladih poljoprivrednika koji će se održati 1. i 2. travnja na Bjelovarskom sajmu!

Foto: HUMP Agro
  • 1.158
  • 59
  • 0

Drugu godinu zaredom, održavaju se Međunarodni otvoreni dani mladih poljoprivrednika, čiji je interes za izlaganje velik.

Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika u suradnji organizira Međunarodne otvorene dane mladih poljoprivrednika koji će se održati na 19. međunarodnom proljetnom bjelovarskom sajmu od 01.04.2016 do 03.04.2016., Bjelovarski sajam, Gudovac, Paviljon br. 9.

Stručna predavanja na Bjelovarskom sajmu

U sklopu Bjelovarskog sajma, HUMP je organizirao međunarodni kongres te brojna stručna predavanja koja će se održati

  • 1. travnja 2016. od 13:00 sati i
  • 2. travnja 2016. od 11:00 sati

Bjelovarski sajam, sajamski prostor Gudovac, Paviljon br.9

Kongres će se sastojati od jednodnevne panel konferencije s dva edukativna predavanja na kojima će sudionici raspraviti ulogu mladih u agrobiznisu i poljoprivredi te kroz konkretne primjere vidjeti kako i zašto se odlučiti na proizvodnju i kako uspjeti.

Kako uspjeti?

Sudionici su ministar poljoprivrede Davor Romić, dekan Agronomskog fakulteta Zoran Grgić, iz HUMP-a Jan Marinac, predsjednik Seljačkog saveza Slovenije Rok Sedminek i druge tvrtke koje u svojim portfeljima imaju i poljoprivredu kao što su Agrokor, Viro tvornica šećera, Žito d.o.o. Osijek, Orbico grupa.

Cilj ovih događanja je dati odgovore na ključna pitanja mladih o ulasku ili poboljšanju svoje proizvodnje i konkurentnosti na tržištu, povezati ih, educirati i stvoriti perspektivu za budućnost.

Foto: HUMP Agro


Tagovi

HUMP Bjelovarski sajam Stručna predavanja Agrobiznis


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

HUMP Agro

Zagreb, Hrvatska
e-mail: info@hump.hr web: http://www.hump.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]