Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrednih proizvoda
  • 20.06.2016. 12:00

Luka i igara na Vranskom jezeru

U nedjelju 17.07.2016. godine na vidikovcu Kamenjak će se održati 3. Sajam lokalnih poljoprivrednih proizvoda Luka i igara.

Foto: PP Vransko jezero
  • 601
  • 63
  • 0

Pozivaju se sva obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja Vranskog jezera i okolice na izlaganje na 3. Sajmu lokalnih poljoprivrednih proizvoda "Luka i igara", koji će se održati u nedjelju 17.07.2016. godine od 18 sati na vidikovcu Kamenjak.

Sajam omogućava predstavljanje najbližeg kruga lokalne poljoprivredne proizvodnje u samome Parku i neposrednoj okolici kroz prigodan program prodaje lokalnih proizvoda (luk, kapula, bajami, krumpir, slanutak, jari grah, bob, smokve, sir, brašno, vino, med, ulje), prodaje i degustacije lokalnih specijaliteta te radionice tradicijskih vještina (pečenje domaćeg kruha pod pekom, pečenje pite od sira - prisnaca, priprema friganog sira s jajima, pletenje vijenaca luka i kapule), kao i predstavljane tradicijskih plesova i pjesama.

Za izlaganje i više informacija potrebno se je javiti Javnoj ustanovi Parka prirode Vransko jezero na broj 023/383-181 ili osobno u upravu Parka u Biogradu, Kralja Petra Svačića 2. Sudjelovanje za sve izlagače je besplatno.

Foto: PP Vransko jezero


Tagovi

Sajam Luka i igara Vransko jezero Prodaja Degustacija Kamenjak OPG Izlaganje


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]