Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 28.04.2015. 13:25

Koprivnički Dani travnjaka

Upravo je na ruralni razvoj usmjeren ovogodišnji sajam, a naglasak je na proširenju ponude novim proizvodima, podizanju kvalitete nastupa izlagača i ekoloških te tradicionalnih proizvoda.

  • 315
  • 26
  • 0

Poljoprivredni sajam Koprivničko-križevačke županije, Dani travnjaka, ove će se godine održati od 16. do 17. svibnja na već tradicionalnoj lokaciji na prostoru koprivničkog Sajmišta. Manifestacija je to koja se održava već 19. godinu za redom, a profilirala se u značajnu sajamsku priredbu ratarske, stočarske, ekološke, voćarske, vinogradarske i općenito poljoprivredne proizvodnje, ali i ruralnog razvoja.

Upravo je na ruralni razvoj usmjeren ovogodišnji sajam, a naglasak je na proširenju ponude novim proizvodima, podizanju kvalitete nastupa izlagača i ekoloških te tradicionalnih proizvoda.

Predstavit će se izlagači poljoprivredne mehanizacije, sjemenske robe, zaštitnih sredstava, opreme i alata za poljoprivredu, tradicionalnih proizvoda od sira, meda, voća, povrća, vina te izvornih suvenira i rukotvorina.

Osim toga, sajam će ponuditi i različiti edukativni, zabavni i kulturni sadržaj. Manifestacija će započeti stručnim predavanjima koja će se održati u prostoru Županijske komore Koprivnica, a nastavit će se svečanim otvorenjem nakon kojega će uslijediti nagrađivanje najboljih poljoprivrednih proizvođača mlijeka i mesa.

Također, u sklopu sajma održat će se i konjičke igre koje organizira konjički klub Bilogorski rendžeri, kup mladih uzgajivača - Bambino kup na kojem djeca pokazuju svoje vještine vođenja teladi, tradicijski prikaz kao i natjecanje u ručnoj košnji.

Ako ste zainteresirani za izlaganje svojih proizvoda i usluga na ovom poljoprivrednom sajmu, svakako iskoristite mogućnost promidžbe i pošaljite svoju prijavu, najkasnije do 06. svibnja. Ispod članka nalazi se pozivnica za izlaganje kao i prijava za nastup.


Dokumenti


Tagovi

Dani travnjaka Poljoprivredni sajam Koprivničko- križevačka županija Ruralni razvoj Tradicionalni proizvodi Ekološki proizvodi Županijska komora Koprivnica Proizvođači mlijeka Proizvođači mesa Bilogorski rendžeri Bambino kup Ručna košnja


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prijateljica mi šalje fotografiju rasade paradajza. Među njima su i moje presadnice.
Još malo će morati pričekati pa u zemljicu.
Do tada ih ona mazi i pazi, unosi i iznosi, čuva 🥰