Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mystic
  • 01.10.2014. 17:00

Konoplja i Organica - okosnice Mystic-a

Na ovogodišnjem Mystic-u predstavit će se brojni OPG-ovi koji će posjetiteljima ponuditi ekološke proizvode, a jedna od zanimljivih tema bit će i konoplja

  • 681
  • 32
  • 0

Na prostoru Zagrebačkog Velesajma od 15. do 19. listopada 2014. godine održat će se peto izdanje Mystic-a, sajma alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti. Kroz četiri godine održavanja, prema mišljenju izlagača, posjetitelja i medija, postao je New Age & Community sajam koji je stekao status vodećeg i tematski jedinstvenog nekonvencionalnog događanja u ovom dijelu Europe, temeljenog na povratku prirodnoj ravnoteži, zdravom življenju i snazi različitosti.

Cilj sajma je ukupnim izlagačko-programskim sadržajem, pored javnog isticanja prednosti življenja u suglasju s prirodnim postulatima, "uživo" predstaviti postojanje mogućnosti odabira, a tematski je podijeljen na tri cjeline:

Organica će predstaviti zdravu hranu, certificirani uzgoj organske hrane, opremu za obradu namirnica, organsko sjemenje i sadnice, ljekovito bilje, apiterapiju, prirodnu kozmetiku te ekološka sredstva za čišćenje. Bit će smještena u Paviljonu 9, gdje će se održavati tematske radionice zdrave hrane i prirodne kozmetike te bio - tržnica sa certificiranim eko proizvodima. Značajan dio izlagača na sajmu bit će i OPG-ovi koji će posjetiteljima ponuditi domaće ekološke proizvode.

Kronoplja će obuhvatiti teme o uzgoju industrijske konoplje, opremu i uređaje za preradu i proizvodnju proizvoda od industrijske konoplje te same proizvode, a održat će se u Paviljonu 9 i 11A u kojem se tradicionalno nalazi i Alterna sa alternativnim, prirodnim i energetskim terapijskim postupcima.

Preko 150 izlagača pobrinut će se za više od 200 sati stručnog, edukativnog i zabavnog programa na 6 paviljonskih lokacija što dodatno naglašava kvalitetu sajma. Posjetom međunarodnom sajmu alternative i zdravog življenja doživite Mysticu, a detaljan program događanja možete pogledati ovdje.


Povezana biljna vrsta

Industrijska konoplja

Industrijska konoplja

Sinonim: Kanabis, kanab, kinap | Engleski naziv: Hemp | Latinski naziv: Cannabis sativa L.

Konoplja je poznata kao biljka za proizvodnju vlakana od prije oko 5 000 godina, a znatno kasnije kao ljekovita biljka za korištenje hašiša. Potječe iz srednje Azije. Nastala je... Više [+]

Tagovi

Mystic Sajam alternative i zdravog življenja Alterna Kronoplja Zdrava hrana Eko proizvodi Bio tržnica Organica Industrijska konoplja Ljekovito bilje Prirodna kozmetika Uzgoj organske hrane Apiterapija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.