Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konferencija
  • 31.05.2016. 09:00

Konferencija za mlade poljoprivrednike u Virovitici

Konferencija će se održati u Virovitici u prostorijama VŠMTI 02.06.2016. godine.

Foto: hurricanehank/bigstockphoto.com
  • 2.059
  • 241
  • 0

Udruga Mladi poduzetnik Hrvatska održava konferenciju "Poduzetništvo mladih u poljoprivredi, ruralni razvoj - budućnost RH?" u Virovitici. Konferencija u Virovitici će se održati u prostorijama Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici (VŠMTI) dana 02. lipnja 2016 godine.

Zanimljivost i aktualnost ove teme dokazuje potpora Ministarstva poljoprivrede, Udruge OPG-a Hrvatske "Život", Virovitičko-podravske županije i Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici, koji su ujedno i suorganizatori ove konferencije.

Na početku konferencije održat će se uvodno predavanje u kojem će biti prikazana slika današnje poljoprivrede i onog što nas očekuje u budućnosti, nakon čega slijedi prezentacija mladih i uspješnih poljoprivrednika koji će podijeliti svoja iskustva s polaznicima konferencije. Raspravljat će se kako istražiti potrebe tržišta, koje kulture su profitabilne, na koji način realizirati planove (kroz zadruge, udruge, proizvođačke organizacije, uz pomoć lokalne samouprave, EU fondova, LAG-ova).

Pozivaju se svi zainteresirani na sudjelovanje

Na kraju konferencije bit će održana i radionica s temom "OPG - od ideje do proizvoda". Na Konferenciji su angažirani uspješni mladi poljoprivrednici, znanstveno-istraživačka zajednica, dionici LAG-ova, konzultanti za EU fondove i puno drugih stručnih osoba koje će svojim znanjem pružiti što konkretnije informacije koje zanimaju mlade poljoprivrednika.

Mladi poduzetnik Hrvatska poziva sve mlade poljoprivrednike i one koji to žele postati da se prijave za sudjelovanje na konferenciji koja je u potpunosti besplatna.

Prijavite se putem prijavnog lista. Cijeli program konferencije možete pogledati u dokumentu ispod teksta.

Foto: hurricanehank/bigstockphoto.com


Dokumenti


Tagovi

Konferencija Virovitica Tržište Predavanje OPG Mladi poljoprivrednici


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]