Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konferencija
  • 27.04.2015. 16:20

Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane

Od 25. do 27. svibnja u Opatiji će se održati Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane u RH.

  • 250
  • 27
  • 0

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zdravlja i ove će se godine održati Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane u RH.

Konferencija će se održati od 25. do 27. svibnja u Opatiji. Ovaj skup postaje neizbježno mjesto godišnjeg okupljanja za sve dionike u ovom sektoru, a ove godine svjedočiti ćemo njegovom 9. izdanju.

Format događanja biti će jednak kao i prethodnih godina - na Konferenciji će se okupiti predstavnici nadležnih tijela, znanstvenih i stručnih institucija iz RH, EU, SAD-a i regije te subjekata u poslovanju hranom kako bi se predstavile stručne novosti, raspravili dosad poduzeti koraci u području sigurnosti i kvalitete hrane te najavile daljnje aktivnosti.

Prijave se primaju do 25.05.2015.

Uz renomirane domaće stručnjake kao predavači će nam se i ove godine pridružite istaknuti strani predavači. Tako ćemo uz predstavnika Uprave za zdravlje i sigurnost hrane Europske komisije (DG SANTE) imati zadovoljstvo poslušati predavanje predstavnika američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Iz SAD-a nam također dolazi gospodin Dave Schimdt predsjednik IFIC fondacije, a s nama će biti i stručnjak iz Privredne komore Srbije kao i predstavnik Food Drink Europe - udruženja koje zastupa europsku prehrambenu industriju i industriju pića i promiče njene interese pred europskim i međunarodnim institucijama.

Program Konferencije, Prijavnicu za sudjelovanje, Upute za rezervaciju smještaja te poziv za sponzoriranje Konferencije možete pronaću u pratećim dokumentima.


Dokumenti


Tagovi

Konferencija Sigurnost hrane Agencija za hranu Food Drink Europe FDA SAD Kvaliteta hrane


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]